Ingyenes az első Dead Space az Originen

Az EA jóvoltából most ingyen bezsebelhetitek a Visceral Games horrortrilógiájának nyitódarabját az Originen! A 2008-as első Dead Space mára igazi klasszikussá vált, Isaac Clarke rutinmisszióra indul, de rémálom lesz belőle.

A Dead Space-t egyetlen horrorrajongónak sem kell bemutatni. A tavaly októberben bezárt Visceral Games alkotása 2008-ban jelent meg, és gyors sikert aratott. A sorozat még két részt ért meg, aztán az EA levette a kezét a frencsájzról és a stúdióról is.

A játék most limitált ideig ingyenesen letölthető az Origin On the House programjában, így ha anno kimaradt volna, vagy csak simán nosztalgiázni szeretnél, bátran vesd bele magadat. Magyar felirattal élvezhetjük Isaac Clarke kálváriáját.

Főhősünk egy rutinmisszióra indul egy bányászűrhajóra. Feladata az, hogy visszaállítsa a USG Ishimura kommunikációs rendszerét, de hamar rájön, hogy a legénység tagjait egy titokzatos idegen fertőzés pusztította el. Meg kell próbálnia valahogy túlélni a halálos csendbe burkolózott mély űrben.

16 komment - szólj hozzá!