Ingyenes az első Dead Space az Originen

Az EA jóvoltából most ingyen bezsebelhetitek a Visceral Games horrortrilógiájának nyitódarabját az Originen! A 2008-as első Dead Space mára igazi klasszikussá vált, Isaac Clarke rutinmisszióra indul, de rémálom lesz belőle.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#16
amikor elsőnek próbáltam abba is hagytam mert annyira be voltam sz*rva :D
Később belevetettem magam, imádom azt a forgathatós fegyvert, meg hogy úgy kell lőni vele hogy egyes szörnyekre máshogy hat, lehet újra végig kéne vinni... nem tudom milyen fokozaton vittem, de a végére tele voltam használhatatlan pénzzel
#15
#9: Ezzel vitatkoznék. Kb ennyi használhatót tettek le az asztalra...Megérdemelte a viszkerál..
#14
#13: Azért a második rész sem volt rossz! Még annyit hozzátennék, hogy ilyen játékokat egy X360 karral érdemes játszani, kőkemény 5000Ft körül van egy vezetékes, PC-hez kiváló. Ez ennyi. Minden TPS-t azzal tolok, FPS az bill+egér... Ez ennyi. És PC-n még szebben is futott/fut ugye...
#12
#4: Igen, kell patchelni és iszonyatosan le kell húzni az érzékenységet, aztán már csak szokni kell picit, de igen érezni, hogy egy szaros konzol port.
#11
Telepítettem és nekem tele van hibával. Az egér+billentyűzet nem működik rendesen(alig mozdul az egér ha wsad-t használok) és egy nyitott ajtón nem halad át az ember.
#10
#9: Amit tettek vele abban a Visceral is ludas volt. Belengették a Han Solo játékot de 3 év alatt egy trailer se jött, aztán ott a BFHardline, meg az utolsó dead space.
#9
Nem, hogy az EA csipája is felnyílna és csinálnának 4 részt. Bár amit a stúdióval csináltak, ezek után esélytelen.
#8
#5: Nem rossz, de egyszer elég volt. Nem drasztikus változtatások voltak benne, hanem sok pici, viszont az szerintem egytől egyig a játék kárára volt.
#7
De kurva jó játék volt! Nem sok jó horror volt az előző generációra (PS3/X360)
#6
#1: XDXDXD
#5
#2: Ugyanezt gondolom.
Ritka az ilyen játék, ami ennyire megfog.
Én a hármat is szeretem, bár az jóval másabb.

Kár, hogy nem lesz több rész.
Bezzeg a Needforspeed, meg callofduty, az futószalagon jön...
#4
Törölt felhasználó
Nem 2008-ban jelent meg? Én két éve szereztem be, de az irányítást érezhetően nem PC-re tervezték, el is vette a kedvem. Mintha az egér egy analóg kart próbált volna emulálni.. :D Persze egy szép napon pótolom ezt is, de most az Alien: Isolation a soros.
#3
Pár éve már egyszer adták ingyen ugyanígy az On the House keretén belül.
#2
Zseniális játék, megszámolni nem tudom, hányszor vittem végig. Az 1-2 egy remekmű. Annyira jó lenne egy új rész
#1
Törölt felhasználó
"Anyád, 9 éve erre várok. Tudtam hogy fölös megvenni, egy igazi géniusz vagyok."