Jó kezekben lehet a Call of Duty-film

A Variety értesülései szerint az Activison-Blizzard jelenleg rendezőt keres a Call of Duty-mozifilmhez. A források szerint a Sicario 2: Soldado direktorával, Stefano Sollimával tárgyal a kiadó. Nagyon örülnénk, ha összejönne.

A kiadó külön filmes részleget hozott létre Activision Blizzard Studios néven, hogy a népszerű frencsájzaik adaptációját gondozza. Maguk az elnökök, Stacey Sher és Nick van Dyk lesznek a Call of Duty-film producerei, valamint a cég vezérigazgatója, Bobby Kotick. A Variety úgy tudja, hogy az Activison jelenleg rendezőt keres, és jelenleg tárgyalásokat folytatnak Stefano Sollimával.

A Sicaro 2: Soldado direktora elismert szakember, a Suburra című olasz maffiafilm fűződik a nevéhez, valamint a Gomorra sorozat. A forgatókönyvet a Snowden és a Wormwood írója, Kieran Fitzgerald jegyzi majd.

Sher és Dyk szerint a játék-frencsájzból olyan filmes univerzumot szeretnének létrehozni, amely megállja a helyét a DC vagy a Marvel mellett.

Még egy áprilisi interjúból tudjuk, hogy a Call of Duty-film nem a második világháborúban, hanem a modern korszakban játszódna.

11 komment - szólj hozzá!