Jó kezekben lehet a Call of Duty-film

A Variety értesülései szerint az Activison-Blizzard jelenleg rendezőt keres a Call of Duty-mozifilmhez. A források szerint a Sicario 2: Soldado direktorával, Stefano Sollimával tárgyal a kiadó. Nagyon örülnénk, ha összejönne.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#10
Törölt felhasználó
Oké, most hogy kiröhögcséltétek magatokat, hadd kérdezzem már meg: a John Wick is agyatlan akció, mégis baromi jól működött, nem?

Én értem hogy CoD és ezért már rögtön szarral kell dobálni, de könyörgöm, ne írjunk már le egy olyan filmet amit még el se kezdtek készíteni. (Mondom ezt úgy, hogy szerintem is legjobb esetben közepes lesz.)
#9
cod film? :D nem éppen a filmekből lettek a cod játékok? :D :D :D oké nem codnak hivták őket de most miről fognak szólni?...:D kb ugyan olyan akciófilmlesz mint a többi, "atom" storyval. :D
#7
#5: Legyen valami gagyi.. robotdínók el akarják lopni az USA atomerejét, de az átlag alatti képességekkel rendelkező katona felnő lassan a feladathoz a mentora segítségével, akiről kiderül hogy ő a dínók vezetője és szeretné uralma alá hajtani a bolygót, úgy hogy atomot dob Washingtonra és Moszkvára.
#6
#4: Elmennek beleszarni Kim jong un levesébe, aztán meghágnak mindenkit és semlegesítik Korea atombombáit
#4
És ha olyan egyedi története lesz, h hős amerikai katonàk lenyomjàk a terrorista közel-keleti diktàtort?
#3
#2: A DOOM filmben érdekes technikai megoldás is volt (az FPS rész, amit mára ágyon ismételték), de egy CoD film nagyon nehezen lesz, hacsak nem arról fog szólni hogy biomechanikus istenek harcolnak a haldokló nap felszínén.
#2
"Call of Duty-film" Azt milyen filmet csinálsz egy olyan játékból ami tényleg nem szól másról mint h mész és szétlősz mindent ?

Kb mint a DOOM film köze nincs a játékhoz, de kit zavar, nem ?
#1
ez màr a vég.....