Ingyen játszható a hétvégén a Rainbow Six: Siege

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 14.
  • Akció
Link másolása
Aki nem ismerné a Rainbow Six: Siege aktuális verzióját, az most tehet egy próbakört vele a hétvégén. Az ajánlat mind a három platformra érvényes - pont ideális felzárkózási lehetőség a Season 3 kezdete előtt.

Már holnap, azaz február 15-én rávethetjük magunkat a Rainbow Six: Siege aktuális verziójára. Az ingyenes hétvége egészen február 20-ig tart, de nem minden platformon. A megjelenés óta rengeteget fejlődött az anyag, számos térkép és operátor látott napvilágot hozzá. Most mindenbe belekóstolhatunk.

Természetesen a hétvége alatt elért eredményeinket továbbvihetjük a teljes verzióba, amit jelenleg 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhatunk meg - kezdve a Starter Editionnel.

Ne feledjük a harmadik évad első szezonja, az Operation Chimera február 19-én költözik a PC-s tesztszerverekre, majd március 6-án startol el mindhárom platformon. Az új kooperatív mód, az Outbreak március 6-tól április 3-ig fut majd. 

5.
5.
markoci555
eddigi kommentek beleolvasása alapján nekem az jött le hogy lassan semmi köze az előző játékokhoz, talán teszek egy próbát...
4.
4.
zozo76hun
#3: nem rossz, meg nyomtam is az eddigi hetvegeken mikor ingyenes volt, de annyira nem jott be hogy megvegyem. maradok a bf1-nel.
3.
3.
2.
2.
zozo76hun
ereztem hogy jobban jarok ha nem veszem meg
:)
1.
1.
logic5
Mint kb minden második hétvégén :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...