Assassin's Creed: Origins - becsöngettek a töriórára

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 15.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten élesedik az Assassin's Creed: Origins oktatómódja, a Discovery Tour. A játék tulajdonosai számára ingyenes kiegészítő 75 különböző előadással mutatja be az ókori Egyiptomot.

Az Assassin's Creed: Origins fejlesztői nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a lehető legpontosabban elevenítsék meg az ókori Egyiptomot, ezt támasztja alá az is, hogy február 20-án egy komplett oktatómód érkezik a játékhoz, amely afféle interaktív törióraként igyekszik majd bemutatni nekünk, hogyan éltek az egyiptomiak annak idején.

A Discovery Tour ingyenes lesz alapjáték tulajdonosai számára, de PC-n önállóan is megvásárolhatjuk a Steamen és a Uplayen keresztül - ez esetben 20 dollárt kell fizetnünk érte. Összesen 75 bemutató vár majd ránk, ezek pedig egyenként 5-25 percben mesélnek nekünk az ókori Egyiptom történelméről és kultúrájáról. A játékosok a 25 karakter egyikét irányítva csinálhatják végig a túrákat (Bayek mellett Kleopátra is választható például), és a Ubisoft szerint mindenki a saját tempójában tanulhat, és attól sem kell tartani, hogy bedarál minket egy víziló bámészkodás közben. (Személyes tapasztalat.)

A bemutatók során a fotómód használata is engedélyezett természetesen, és még plusz achievementekre/trófeákra is számíthatunk.

4.
4.
KopyAti
Bakter! Már eladtam! Ná mind1!
1.
1.
Shannaro
Na az ilyen tartalmakért jár a tisztelet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...