Traileren A hihetetlen család folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 15.
  • Cooltúra
Link másolása
A Disney a téli olimpia apropóján tette közzé A hihetetlen család 2 legújabb előzetesét, a második kedvcsináló már lényegesen többet mutat a filmből, mint az előző, és a sztorit illetően is képbe tesz minket.

A történet ott folytatódik, ahol az első rész véget ért. A hihetetlen képességekkel megáldott Parr-család igyekszik hétköznapi életet élni, és miközben Nyúlányka bűnüldözőset játszik és a szuperhősök visszatéréséért kampányol, Mr. Irdatlan próbál helytállni a gyerekekkel. Ha ez még nem lenne elég, a kis Jack-Jack láthatóan elég kiszámíthatatlan, rengeteg erő lakozik benne, amivel változatos módon boldogítja a körülötte élőket.

A hihetetlen család 2 július 19-én kerül mozikba Magyarországon.

17.
17.
Heldengeist
#15: A gond nem ez. Rengeteg filmet szeretek, ahol nőké a főszerep. A gond ott kezdődik, ha a szereplő legfontosabb tulajdonsága, hogy mi tölti meg a fehérneműjét. Lehet, hogy ez neked mindegy, azoknak viszont, akik nem kikapcsolt aggyal akarnak zsibbadni a tévé vagy mozivászon előtt, nem.
15.
15.
Firsttime
#14: Jajj bruhuhu. Nők vannak a képernyőn.
14.
14.
Heldengeist
#12: Hát, ha neked ennyire mindegy, mit raknak eléd, jó szórakozást többek közt a Ghost Bustershez és a Doctor Who utolsó 3-4 (és úgy néz ki elkövetkező) évadjaihoz.
12.
12.
Firsttime
#4: Este chemtrail-eznek, vigyázz ne menj ki.
11.
11.
Firsttime
#4: A föld meg lapos....
10.
10.
Blueberry
Mint az elsö,abba a férjnek volt kapuzárási pánikja,ebbe a feleségnek lesz (tudom,nőknél máshogy hívják,de muszáj az egyenjogúság :p ) nem számít ha teljesen elekezik az elözö rész cselekményével
9.
9.
Mortis
#4: az is lesz, megnyugodhatsz. nem tűnik tolakodónak így a trailer alapján, de rohadt unalmas. s azt hittem ez is egy kalandfilm lesz vígjátékelemekkel s nem fordítva.
4.
4.
Heldengeist
Ad azért okot aggodalomra a trailer. Ebből még simán ki tudnak hozni egy feminista propagandát, ami az utóbbi időben jó pár filmet és sorozatot tönkretett.
3.
3.
kastorhun
Az animáció gyönyörű!
Viszont egy picit félek a történettől, olyasmi mint a Szenilla nyomában esetén, ami bár tényleg nagyon jó lett, de nagyjából csak fel lettek cserélve a szerepek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...