Megérkezett a party chat az Xbox mobilappjába

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 15.
  • Hír
Link másolása
A jó két hónapos bétatesztelést követően az éles Xbox-alkalmazásban is elérhetővé vált a party chat, így a mobilunkon keresztül is cseveghetünk az Xbox Live-os barátainkkal.

Talán veled is előfordult már, hogy ugyan még nem kerültél gép- vagy konzolközelbe, de szívesen kommunikáltál volna az Xbox Live-os haverjaiddal, vagy kényelmesebbnek tűnt kiszervezni a mobilodra a csevegést, de nem tudtad megtenni, mert az Xbox mobilalkalmazása nem tette ezt lehetővé.

Nos, a jó hír, hogy most már ennek sincs akadálya: a decemberben bejelentett bétatesztelés véget ért, mostantól az éles androidos és iOS-es Xbox-appban is elérhetővé vált a party chat. Ezzel írásban és szóban is kommunikálhatunk a haverjainkkal a mobilunkon keresztül, nem muszáj a PC-nkre vagy az Xbox One-unkra hagyatkozni.

6.
6.
Bár a PS app is tudna ilyet:(
#5: egyetértek
#3: xddd
5.
5.
frankdelgado
Jo ez valamire biztos...de egy androidos sztrímelésnek örülnék igazàn...
3.
3.
zozo76hun
na, az ev vegen nagyban nyomtuk a haverral a wildlands-et. mondom neki le kell mennem a wc-re (mar alig birtam magammal, de nem akartam a kuldetes kozben magara hagyni). mivel hosszabb menetet terveztem, vittem a telefont is, gondoltam addig is olvasgatok, nemtom miert de olyankor az ihlet is jobban mukodik. na a lenyeg, ulok a klotyon, keszulok a nehez/kemeny folyamatra, kozben beleneztem az app-ba. latom a join chat menupontot (akkor meg beta), gondoltam ranyomok. latszott hogy tokolodik az app, mentem a bongeszobe hireket olvasni. kozben persze nyomtam ahogy birtam, az ehhez illo hanghatasok is megvoltak. egyszer csak hallom ahogy a haver a telefonbol pofazik hogy vittem magammal a kontroller/headset-et is a budira vagy mi van? mert ilyen uritesi hangokat hallott a voice chat-en keresztul...
2.
2.
McDuff
Ja, most olvasom, hogy android és iOS...ezt nem tudtam, gondoltam, mivel Lumián a kezdetek óta megy ez, meg Windows 10-es PC-ken is így azt gondoltam a konkurens rendszerein ez az app csak jobb lehet (lásd Windows Mobile app-ok...).
1.
1.
McDuff
Wut? Hát én ezt már jó ideje használom, legutóbb múlt héten: haver a box előtt várt rám, mobilon elkezdtük a partyt, aztán meg beléptem laptopon is az app-ba és játszottunk (azért nem boxon folytattuk, mert sikeresen szülöknél hagytam a headsetem így jól jött a lapos beépített mikrofonja és hangszórója). Áldottam is az MS-t hogy így is összejött a közös party, az én hülyeségem miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...