Leépítések a Mafia III fejlesztőjénél

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 16.
  • Gyászhír
Link másolása
Hiába fogyott végül jól a Mafia III, a Take-Two megerősítette, hogy kénytelen volt megválni a Hangar 13 dolgozóinak egy részétől. Nem tudni pontosan, hány embert érint a leépítés - a Kotaku szerint elég sokat.

A hírt eredetileg a Kotaku szellőztette meg. Az oldal névtelen forrásai szerint a stúdió munkatársainak "nagy része" érintett a leépítésben. A Mafia III kiadása előtt a Hangar 13 egyébként 150 főt számlált.

Az elbocsátások tényét a Take-Two is megerősítette a GameSpotnak. A kiadó szerint minderre azért volt szükség, hogy a "stúdió erőforrásai megfelelően illeszkedjenek a hosszú távú fejlesztési tervekhez". Igen, sablonszöveg.

A Take-Two szerint a leépítések nem befolyásolják hátrányosan a jelenleg fejlesztés alatt álló játékokat, és megígérte, hogy támogatni fogja az érintett munkavállalókat, hogy esetleg más projekteknél el tudjanak helyezkedni a cégen belül.

A 2014-ben alakult Hangar 13-at kimondottan a Mafia III fejlesztésérére hozták létre. A játékból 2017 végéig 5 millió egységet szállítottak le a boltoknak, a kiadó azonban nem volt elégedett a gyér kritikai fogadtatással.

9.
9.
SzCgLaszlo
Zseniális játék ,folytatni kellett volna
,fanyalgok meg gta-zannak , azt 2 őercig nem birtam
6.
6.
PS4jacksony
Érthetetlen ...Elindulnak egy jó úton és hazavágják az egész sorozatot A MAFIA egy olaszos gengszteres téma...volt....Ehhez kellett volna tartaniuk magukat mivel hasonló sem volt a piacon....Röhej a 3, rész
3.
3.
KőbányaKispest
Ott volt röhej az egész, hogy a Mafia nevet néger katonával akarják eladni. De hát nem is kell ezen meglepődni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...