Félmillió példánynál jár a Kingdom Come

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 16.
  • Biznisz
Link másolása
Szépen nyitott a középkori Csehországban játszódó szerepjáték. A Warhorse megerősítette, hogy 500 ezer példány talált gazdára a Kingdom Come: Deliverance-ből alig két nap alatt. A munka azonban nem áll meg.

Lenyűgöző rajtot vett a a Kingdom Come: Deliverance, annak ellenére, hogy rengeteg bug, teljesítményprobléma és a nem éppen újoncbarát játékmenet is borzolta a játékosok idegeit. Ez azonban nem szegte a vásárlók kedvét: a keddi premier óta 300 ezer példány talált gazdára a Steamen, és több mint 100 ezer kópia a dobozos példányokból.

A félmilliós mérföldkövet Daniel Vávra, a játék designere erősítette meg a cseh közszolgálati televíziónak adott interjújában. Hozzátette, hogy az egymilliós vagy afölötti példányszámmal már meg lennének elégedve.

A megjelenés napján a Steam legkelendőbb játéka volt a Kingdom Come: Deliverance, és bekerült a legtöbbet játszott címek top 5-ös listájába is. Egyidejűleg 75 ezer játékos nyomult vele. Ez elég szép teljesítmény egy közösségi finanszírozásból készült alkotástól, amely egy autentikus középkori szimuláció, így nem való mindenkinek.

A Warhorse csapata már dolgozik a következő javításon, amely rendbe rakja a sokat ostorozott mentési rendszert. 

18.
18.
zozo76hun
#13: ja, ha mindenki igy csinalna, nem is lenne gond vele. de sokakban ott van hogy minek fizessen erte ha ingyen is elerheto. persze ugye ha lenne eleg demo hogy kiprobald. de nincs, ez nagy problema es ugye hivatkozasi alap is.
17.
17.
Formula1fanatic
#12: Nem volt szó általánosításról sem, arányokról volt szó végig. Úgy látszik hiába ír ide az ember bármit is azt jó néhányan csak kiferdítik, félreértelmezik kénye kedve szerint(nem rád gondolok). Nekem van egy bizonyos dologról hosszútávú tapasztalatom és én erre alapozok ha tetszik ha nem.
14.
14.
A Pulyka
Ennyien toljatok mar, valaki erhatna rola egy tartalmasabb elmenybeszamolot.
13.
13.
Ooorky
#12: Tegnapelőtt letöltöttem nCore-ról, megcsináltam a tutorial falut, tegnap munka közben megvettem (32Ł -11800ft GreenManGaming-en), most telepítem :-)

Ennyit arról, hogy a warez árt, ha jó a játék akkor kipróbálom és megveszem, anno ugyanez volt a Fallout: New Vegas-szal és a Witcher III-mal is. Ha meg nem jó akkor úgyis refund-olnám Steam-en is...
4.
4.
A Pulyka
Lesz ez meg 1 milla is. En is csak akkor veszem majd meg, ha kijavitjak a bugokat, mert ugy tudom ps4-en nem valami fenyes a helyzet, de meg pro-n sem.
1.
1.
mestermagyar
Tutorialt se tolnám végig... Csak azért hogy a magyarok győzzenek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...