Újraindul a mozis Transformers-franchise?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Transformers: Az utolsó lovag visszafogott anyagi sikere után a Paramount és a Hasbro úgy döntött, újraindítják a filmes Transformers-sorozatot.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#20
#18: Na tessék, erről van szó.

A jellemábrázolás mélységét kéri számon egy akciófilment, de a fogalmat keveri a szerelmi drámával....
Az ilyenek minek jönnek kommentelni a nyóc általános elvégzése elött....
#19
Gyerekek kellenek az "idióta" látvány filmek is. Én szeretem őket. Például idén a Pacific Rim, ami mérföldkövekkel jobb mint a Transformers legutóbbi 2 része.
Ezzel nem védem a Transformers szériát. Az első részt uram bocsáss még szerettem is, de aztán folyamatos lejtmenet. A legutolsó meg már gyomorforgatóan bűn rossz volt. Egyszerűen követhetetlen, logikátlan, csak a bumm bumm csihi puhi, azt se tudod ki kivel van merre hány méter. Nem nem kérek többet belőle. Reebot jöhet. Adok egy esélyt neki majd,
#18
#17: Hat ha neked egy jellemabrazolas egyenlo a szerelmi dramaval, akkor minek nezel filmeket?
#17
#16: Aha...akkor neked az Elfújta a szél való. Ahogy Vivien Leigh és Clark Gable csodálatos jellemábrázolásban mutatja be a szerelemre lobbanó déli ültetvényes lány vívódását az amerikai polgárháború mindent elsöprő vérzivatarában.

Akkor az ilyen minek is néz Transformerst????
#16
#12: Kb pont miatta meg a nulla emberi karakterek miatt volt osszessegeben szar nekem, meg ha a robotos reszek be is jottek. Annyi bugyuta, idegesito figura volt benne, hogy azt a szomszedok megirigyelhette volna.
#15
#14: Ha lesz benne pár csöcsvillantás, akkor már fejlődött a sorozat :D
#14
adjuk el újra ugyan azt a ****t, nulla színészi munkával és karakterekkel, menjünk rá még jobban a kinézetre meg az akciójelenetekre hogy a néző az agyát csak lélegzésre használja

a közönség meg beszól mindenkinek aki leszólja ezt a hányadékot
#13
#12: Jaah, meg néhány szexjelenet ami kimehet arra a bizonyos oldalra, és a legtöbben már meg lesznek vele elégedve.. (khm, ötven árnyalata filmek)
#12
Legyen benne megint Megan Fox, és akkor megint megnézem az átalakuló robotokat....
#11
#10: Minden részre azt mondják,hogy az lesz az utolsó
#10
Hab
Szerintem az első 3 rész még viszonylag rendben volt, utána kellett volna abbahagyni.
#9
Sztem dögunalmas a sorozat,de az miért zavar egyeseket,hogy XY sorozat folyton új részt kap? Te pénzed fogy, te idődet rabolják, meg kell nézned vagy mi? Szard le, nem mész el rá. Sztem kutyát nem érdekli,hogy téged nem érdekel.
#8
#7: Hogy lehet 1 teljesen új szériát leszarozni még mielőtt bármit is látna belőle az ember. Ha maga az univerzum szar szerinted, oké. Érthető lenne, én sem szeretem... De itt a filmsorozat rebootjáról van szó. Nem törvényszerű, hogy szar lesz...
#7
Megnézni nem fogom, fájdalmasan szar széria.
#6
De miertttttttttt??????
#5
Még hányszor akarják újrakezdeni? Kicsi az esély,de hátha most kapunk valami értékelhetőt
#4
#2: És persze legyenek leszbikusak a női robotok, mert azt csak úgy szabad
#3
Megvagyok nélküle.
#1
Hála istennek, kurvára szükség van az ilyen idióta látványfilmekre...