Rainbow Six: Siege - bemutatkozik Finka és Lion

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 18.
  • Videó
Link másolása
A hamarosan induló Outbreak eseménysor új operátorokat is bevon a fertőzöttekkel vívott harcba. Ezek közül kettőről hullt le a lepel - ismerkedjetek meg Dr. Lera Melnikovával és Olivier "Lion" Flamenttel!

Az Operation Chimera friss operátorokat is magával hoz. A Rainbow Six: Siege zombimódjában fontos szerephez jut Finka és Lion.

Az első egy hölgy, Dr. Lera Melnikova, azaz Finka, a Spetznaz CBRN specialistája. Becenevét a kiképzésén történt baleset után kapta: egy késsel vágott sebhely éktelenkedik az arcán. Elsődleges fegyvere a Spear .308, a SASG-12 és a 6P4, de robbanótölteteket és villanógránátot is dobhat, illetve nanorobotokkal teli szérummal gyógyíthatja társait.

Olivier "Lion" Flament a biológiai fegyverek nagy ismerője, aki a francia GIGN-nél szolgál. Egy V308at, 417 Marksman Rifle-t, SG-CQB-t és egy P9-et használ a harcok során, másodlagos mordályként pedig egy LFP586-ot. EE-One-D drónjával mindennemű mozgás képes észlelni a karanténon belül.

Ne feledjük! Az Operation Chimera február 19-én költözik a PC-s tesztszerverekre, majd március 6-án startol el mindhárom platformon. Az új kooperatív mód, az Outbreak március 6-tól április 3-ig fut majd. 

8.
8.
Zoli0507
#7: Maga az irànyìtàs illetve cèlzàs nekem is nehèzkesen ment benne. Majd megszokod. Ebben tènyleg millimeterezni kell. Nem tudsz benne daràlni. Nekem nagy segìtsèg volt hogy a "kampànyt" realistic mòdban jàtszottam ùjra meg ùjra.
7.
7.
shatterhand
#6: Az is megvan. Cod megy is rendesen. Bf4 lassabb ,de az se gond iranyitasban. Megy az is.
Az a baj,hogy igazabol itt nagyon nem lehet tippet adni mert nekem kene megszoknom,csak nem sikerul es zavar,hogy itt a jatek a gepen es nem tudom elvezni.
6.
6.
Zoli0507
#5: A tv-n a jàtèk mòdot kapcsold be. Az ubisoft-os jàtèkoknàl nekem mindig problema a lagg. De csak nàluk, màrmint az ő jatèkaiknàl akkora a lagg hogy borzalom.
Csak egy tipp
5.
5.
shatterhand
#4: A taktikai reszet vagom,hogy osszetett,meg mindig,csak konkretan a celzas nem all kezre. Bf,cod,killzone,far cry,stb mind megy,de ez a R6 erzekenysegi szintje nem akar jo lenni
4.
4.
McDuff
#3: Naaaaaaaagyon sok farmolással! És csak akkor, ha közben nem veszel a fegyverekre semmit :D
Legalábbis én is azt hittem 4 hete, hogy piskóta lesz, csak játszani kell, de aztán utánaszámolással rájöttem, hogy tipik Ubi játék ez is, sóherek ezt illetően. 15 meg 25 ezer egy skin? Pfffff. Season Pass mellé kaptam 600 játékbeli valutát, vehetek belőle egy operátort vagy a fegyveremre egy lógó kis figurát majdnem ugyanannyiért. Hol itt a difi? Meg a 600 is nevetséges...

Nem értem azt sem szint lépéskor miér nem kap az ember jutalmul pár Renown-t? Olyan nagy baj lenne? Akkor minek lépjek szintet? A fegyverek és karakterek feloldása se azon múlik, nincsenek szinthez kötve. Ranked meccsre is már lehet menni lvl 20-tól. Ergo nem értem mi motiváljon, hogy elmenjek lvl 200-ig mondjuk? Mert amugy tudtommal felső határa nincs is...

Az utolsó bekezedéssel is egyetértek, ugye nézni nagyon jó, játszani már nehezebb, a játék elképesztően komplex, hasonló multis FPS-sel még csak nem is találkoztam, a többiből áthozott skill meg nem mindig elég. Nem elég szimplán csak jól lőni vagy jó reflexekkel rendelkezni. Ismerni kell a pályákat, operátorokat, fegyvereket, gadgeteket, fülelni kell és jól lefogni a szögeket. És ami a legfontosabb: ismerni kell a játék "hibáit"! Arra gondolok itt, hogy pl. az ellenfél már tudja, hogy ott vagy, lesi mid lóg ki a fedezék mögül, akár pár pixel is elég neki és már megy is a sorozat, holott te még semmit sem látsz belőle, még azt sem, hogy jóval hamarabb elkezdett már lőni rád!

Van amikor el lehet kapni és ráérez az ember, de van amikor csak les, hogy mi történik körülötte aztán bumm, már meg is halt, azt se tudni ki által :D
3.
3.
shatterhand
Megvan az alap verzió. A kasztokat elvileg sok farmolással ingyen is kinyithatom,ugye? És ami jön Outbreak kiegészítő,meg láttam toronyházat azok is ingyenes bővítmények?

A videókon olyan zseniális az irányítás,de amikor próbálom játszani nem találom a jó célzást. Vagy túl darabos vagy túl érzékeny. Nem tud mi a gond. Minden fps kézreáll, egyedül ezzel kínlódok. (Ps4)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...