Fable Fortune - a héten érkezik a végleges változat

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Tavaly óta érhető el a Fable világában játszódó gyűjtögetős kártyajáték korai hozzáférésű változata PC-n és Xbox One-on. A fejlesztők ma bejelentették, hogy a végleges, 1.0-s free-to-play verzió a héten élesedik.

A héten kilép az Early Access-státuszból és emellett free-to-play modellre vált a Fable Fortune. A népszerű szerepjátékok univerzumában játszódó kártyajáték korai hozzáférésű változata tavaly startolt el PC-n és Xbox One-on, a Flaming Fowl Studios azóta sokat csiszolt az egyensúlyon, rengeteg új lap és egyéb tartalom került be a játékba.

Február 22-én mindkét platformon elérhető lesz a végleges, 1.0-s verzió, amely már mindenki számára ingyenes lesz. Korábban 14,99 dollárt kellett leszurkolnunk érte. Az új frissítés is stabilitási és egyensúlygondokat javít.

Ha már beruháztál a kártyajátékba korábban, akkor a következő három napban a Road-to-Release nevű eseménybe csöppenthetsz. Minden nap érdemes lesz belépned, hiszen ma a Fancy Crazy Cat Lady kártya üti a markodat, február 20-án a Fancy Restless Spirit lap, majd február 21-én a Fancy Bloody Augur és a Fancy Card Pack lehet a tiéd.

2.
2.
markoci555
Fable-t talán jobban ismerem mint Warcraft-ot, TES-t, vagy Witcher világot, hogy a 3 népszerűbb kártyást hozzam elő, úgyhogy lehet teszek vele egy próbát, talán egy kis nosztalgia értéke lesz, mert iszonyat rég nyomtam Fable-t.
1.
1.
PaprikaJancsi
Mindenképp kipróbálom bár nem sok reményt fűzöm hozzá :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...