Prémium kiadást kap a GTA V?

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 20.
  • Pletyka
Link másolása
Évekkel a megjelenése után is elképesztő népszerűségnek örvend a GTA ötödik része, többek között a GTA Online-nak is köszönhetően. Nem csoda, hogy a Rockstar állítólag egy újabb kiadást tervez piacra dobni.

Az évekkel ezelőtt bemutatott Grand Theft Auto V rendszeres szereplője az eladási toplistáknak, így nem csoda, hogy a játék már több mint 90 millió leszállított példánynál jár. A töretlen népszerűségben a GTA Online-nak is vastagon benne van a keze, így nem csoda, hogy a Rockstar az új rész helyett egyelőre a mostani epizódot igyekszik újra és újra pénznyomdává varázsolni.

Ha hinni lehet a német Amazon oldalára felkerült és időközben eltávolított adatlapnak, akkor hamarosan bemutatkozik a GTA V - Premium Edition, ami március 23-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, többek között azzal a céllal, hogy az időközben bemutatott PS4 Pro és az Xbox One X képességeihez igazítsák a játékot 4K-felbontással, stabilabb teljesítménnyel. Egyesek azonban úgy vélik, az L.A. Noire-t követi majd az ötödik rész, így a nyomozós játék új kiadása után a GTA V elkészülhet Nintendo Switch-re is.

Az eredeti GTA V még 2013-ban jelent meg, első körben csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Később PC-re, majd a jelenlegi konzolgenerációra is kapott egy-egy saját változatot.

15.
15.
GAMEROD
#12: Ja igen Las Venturas, elég bénák a fejlesztők is, telinyomnák kaszinókkal például, mert a játék online része is ordít például a virtuális kaszinókért, ahol lehetne például kockáztatni a zsét. Annyira adná magát egy rakat dolog aztán mégsincs benne.
14.
14.
Csoki80
#12: Mármint Las Venturassal ;-)
13.
13.
Grabowsky30+
#1: Ez a kérdés bennem is felmerült már! Online lehet, hogy jó móka lenne, de random emberekkel játszhatatlan. Fél életed a lobbyban töltöd és utána az első percben meghal valamelyik csapattársad és vége, kezdődik minden előröl.
12.
12.
GAMEROD
Inkább bővítsék a térképet San Fierróval és Los Santossal. Legalábbis úgy 10-15 éve így lett volna harmadjára is eladható. De a mai sok birkának, akiknek haj helyett is gyapjú nő a fejükön el lehet huszonötödjére is adni. PC-re természetes hogy nem lesz, mert gondolom már a legelső Redux mod túltesz minden prémiumon.
8.
8.
csongor1996
#6: Azért a küldetések eléggé csőjátékszerűek voltak :D
7.
7.
Slik
egy vegigjatszast megert es sokkal jobb volt mint a negyedik resze, de messze nem volt olyan szorakoztato es hangulatos mint a sa vagy a vc
6.
6.
cannondale
Nem folyosójáték! csőlakóknak, ahol rlőre tudod, mi fog történni.
Nyitott világ. Mindent visz.
Minek várni a másokra online? Miközben csak úgy krúzolhatsz a városban, balhézhatsz bárkivel és bármivel, bármiről.:)
5.
5.
Anti4730
Valószínűleg en vagyok az egyetlen aki ezt a játékot ugy unta mint a szar:D
3.
3.
Gykrizsi
#1: Szerintem az nobel-díjat fog kapni, aki megmondja, mit esznek ezen ennyire az emberek. Bár tény, hogy én is ismerek embert, aki vagy 3-4 alkalommal vette meg.
1.
1.
Necreon
Hogy van az hogy ennyire népszerű, minden sale-en top3-ban vagy top5-ben van a mai napig, de fél napokat el lehet tölteni benne úgy hogy arra vársz hogy egyetlen lobby-ban legyen 4 játékos!?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...