Assassin's Creed: Origins - videón a Discovery Tour

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 20.
  • Videó
Link másolása
Utolsó, premier előtti előzetesét is megkapta az Assassin's Creed: Origins egyik legizgalmasabb újdonsága, a Discovery Tour. A legújabb videóban Jean Guesdon kreatív igazgató és Maxime Durand történész mesélnek.

A Discovery Tour egy olyan interaktív történetelemóra lesz, amiben a játékosok 75 különböző bemutató keretein belül ismerhetik meg az ősi Egyiptom rejtett titkait, szépségeit. A PC-re külön is megvásárolható, egyébként az alapjáték tulajdonosai számára ingyenes kiegészítés 5-25 perces "leckéken" keresztül mesél el érdekességeket az ókori Egyiptom történelméről és kultúrájáról. A játékosok a 25 karakter egyikét irányítva csinálhatják végig a túrákat.

13.
13.
frankdelgado
#4: Na ekkora ökörséget is csak itt lehet olvasni...màr làtom lelki szemeim előtt, ahogy az oktatàsért felelős àllamtitkár bejelenti, h a töritanàrok mehetnek àtképzésre, mert ezentul az okori történelmet az assasins creed-ből a 2. Vh-meg a COD bol kell megtanulni....azért még vannak sokan, akik lexarjàk a videojàtékokat, sőt igénytelen szorakozàsnak tartjàk. Az interaktiv oktatàs persze màs tészta...A történelem meg nem abbol àll, hogyan balzsamoztàk a mumiàkat. A történelemneknis vannak aspektusai, a töritanàr meg pont azért van, h ràvezessen erre...mint ahogy màr az egyik hozzàszoló itt ràvilàgitott helyesen.
12.
12.
Gykrizsi
Most belenéztem, nagyon igényes, érdekes, van benne bőven olyan dolog, amit magam sem tudtam, de kisebbeknek, kevésbé jártasoknak is jó, mert sok bevezető információ van benne. Szerintem ez mostantól rendszeresen lehetne a sorozatban, remélem az lesz.
11.
11.
Juha
#10: Ok, kihagytam egy vesszőt, sry...
10.
10.
Shannaro
#9: Igazad lehet, de a "magyar felirattal" még esélyesebb, mint a "magyarul felirattal".
8.
8.
Juha
#4: Ez töritanártól függ, az enyém pl. elmagyarázta az ok-okozati összefüggéseket is, nem csak felolvasta könyvből az anyagot. De volt ellenpélda is, ugyanabban a gimiben.
7.
7.
Gykrizsi
#6: De ennek azért nem sok köze van egy általános, vagy középiskolai történelem órához. Ez egy jó kis plusz dolog, de így a videóból leszűrve, azért ebből egyiptom történelmét nem fogod kívülről fújni. Egy mai hagyományos órát egy szimpla videó is helyetesíthetne, mégsem teszik (nagyrészt, persze ha valamit nem értesz, nem tudsz visszakérdezni). Egy megfelelő mesterséges intelligenciával persze más lenne a dolog, de attól azért még távol vagyunk. Minden esetre remek ötlet az Ubitól, este bele is nézek, de ez azért messze van még attól, hogy kiváltaná az órákat.
6.
6.
Stranger
#5: Szerintem felesleges. Virtuálisan ott lehet melletted egy NPC aki interaktívan elmond mindent, előre felvett szövegekkel. Kiérsz egy területre elmondja, hogy mit látsz hogy működött a társadalom, stb. Egy tárgyat megvizsgálva elmondja, hogy készült, stb. Akár kérdéseket is feltehetsz szokásos RPG elemekkel. Mindent meglehet csinálni interaktívan, innentől felesleges kívülről belemakognia egy tanárnak.
5.
5.
#4: "Innentől történelem tanárokra sincs szükség."

Azért kell majd ezek mellé valaki, aki el is mondja a látottakat. Szerintem ez nem helyettesíti, hanem elősegítené a tanárok munkáját.
4.
4.
Stranger
Ha belegondolunk ez tök természetes lehet majd a jövőben, ráadásul VR-el megfűszerezve. Olyan interaktívan bejárhatsz és átélhetsz történelmi pillanatokat mintha ott lettél volna. Innentől történelem tanárokra sincs szükség.
1.
1.
silkgoat
Ez valami iszonyat jo kezdemenyezes. Le a kalappal. Respect.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...