Rainbow Six: Siege - nincs tervben a folytatás

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 20.
  • Hír
Link másolása
Alexandre Remy, a Rainbow Six brandigazagtója a hétvégén tartott Invitational rendezvényen interjút adott és elárulta, egyelőre nem tervezik, hogy folytatást készítsenek a Rainbow Six: Siege-hez.

A hétvégén tartották a Rainbow Six: Siege egyik legnagyobb eseményét, az Invitationalt, ahol a Ubisoft egyik brandigazgatója, Alexandre Remy elárulta, hogy jelenleg 27 millió játékosa van a játéknak, bár az nem tisztázott, hogy ebből mennyi érkezett az ingyenes hétvégék alatt.

Remy később azzal folytatta, hogy céljuk szerint legalább 100 operátort szeretnének majd a játékban és mivel jelenleg 36 közül lehet választani, a harmadik szezonban pedig 8 újabb érkezik, jól látható, hogy hosszú időre tervezik a játék támogatását. A brandigazgató szerint ez akár egy tízéves ciklus is lehet, ami után nem meglepő, hogy úgy nyilatkozott, egyelőre nem terveznek közvetlen folytatást a Siege-nek.

13.
13.
Raam989
Ez dicséretes hozzáállás, de szerintem már egyre ötletelenebbek az újabb karakterek talán picit sok lesz így az a 100 operátor a végére...
12.
12.
PaprikaJancsi
Valaki tud valamit erről a Starter Pack-ról? Mennyiben más mint a sima kiadás?
3.
3.
Rakottkrumpli
Azért becsúszhatna mellé egy vegas 3 vagy valami más single r6.
2.
2.
PaprikaJancsi
Mindenképp beszerzem, szimpatikus ahogyan támogatják a játékot, és az ingyenes hétvégén is jól el voltam vele.
1.
1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...