Assassin's Creed - jutalom a New Game Plus végén

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 21.
  • Letöltés
Link másolása
A tegnapi ingyenes frissítéssel nemcsak a Discovery Tour, de a New Game Plus játékmód is élesedett az Assassin's Creed: Originshez. Az újbóli végigjátszás jutalommal jár, a leggyorsabbak már be is zsebelhették.

Fontos frissítés érkezett tegnap az Assassin's Creed: Originshez, az ingyenes update élesítette a Discovery Tour és a New Game Plus módot is a játékhoz. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy az előző végigjátszás során megszerzett felszereléseiddel és képességeiddel játszd végig újra a játékot - ez esetben Bayek is onnan fejlődik tovább, ahol legutóbb végeztél.

A sztori és maga a térkép lenullázódik, egyedül a nehézség változik még: a New Game Plus módban a könnyű szint felel meg a normálnak, a normál a nehéznek, és így tovább. A végigjátszás után jutalom üti a rajongók markát, és ahogy a Reddit leggyorsabb játékosai már publikálták, a fenti képen látható skinbe öltöztethetjük majd be Bayeket, ha kivégezzük a játékmódot. Fun fact: a képet megosztó játékos 6 óra alatt röpült át a játékon.

7.
7.
Mortis
#6: úgy értettem hogy a Revelations megjelenése óta játszom vele évenként. azelőtt kijátszottam az összes korábbi részét, megjelenési rendben; persze.
6.
6.
#5: Azért pótoltad is a Rev előtti részeket? Amúgy egyetértek, nem véletlenül lett az első végigjátszásom (100%) 89 óra.
5.
5.
Mortis
isteni ez a játék. végre odajutottam hogy el tudjam kezdeni s azon kaptam magam, amit még egy AC-nál sem csináltam: csak úgy sétálgatok a világban és nézelődök. pazar az egész - pedig AC veterán vagyok, aki a Revelations óta folyamatosan játszik a sorozattal. nem kapott elég szeretetet ez a játék a díjátadókon.
1.
1.
maktub
Scorpion kéri vissza a ruháját.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...