Megjelent a Battlefield 1 utolsó DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 21.
  • Letöltés
Link másolása
Tegnap óta tölthető a Battlefield 1 negyedik és egyben utolsó DLC-je, az Apocalypse. A szokásoknak megfelelően először a Premium-tagok csaphatnak le rá, a többieknek még várniuk kell egy kicsit.

Tegnap óta tölthető a Battlefield 1 Apocalypse címet viselő DLC-je egy új patch társaságában. A kiegészítőt elsőként a játék Premium-tagjai érhetik el, ők szokás szerint kéthetes előnnyel rugaszkodhatnak neki az új tartalmaknak.

A kiegészítő az új fegyverek és járművek mellett három extra pályát vonultat fel, amelyek az első világháború ikonikus ütközeteit dolgozzák fel; így a somme-i és a passchendaele-i csata, valamint a caporettói áttörés is megkapta a maga térképét. Ezenkívül az Air Superiority mód átalakított változatának, az Air Assaultnak örülhetünk, amely két térképen kínál objektíva-alapú légi csatákat.

21.
21.
Grabowsky30+
Nyomtam tegnap párat az új dlc-vel, ez a repülős játék egy baromság, 2-3 menet után meguntam ezért nem igazán vagyok oda, (ha ilyet akarok játszani akkor war thunder). Viszont a három pálya ami jött azok tetszenek, főleg a River Somme. A Passchendaele meg egy akkora káosz, minden szürke és retkes soha nem tudom ki honnan lő, de igazából pont ezt szeretem a bf játékokban, hogy igazán tudnak katarzis élményt nyújtani!
20.
20.
crytek
Frankó. Akkor várjuk hogy ezt is ingyé szórják ahogy a korábbi részeket.
19.
19.
McDuff
Jézusom,már? Akkor ez az update jött le tegnap. B.szki még az előző DLC-ben is sztem csak 2 órám van,az is nem rég jött csak ki, most meg ez is. Lehet tényleg csak összecsaptak vmit? Majd megnézzük ha leszoktam a Siege-ről :D
17.
17.
LexerTheFirst
#15: Tesó mit vársz egy akkora játéktól, mint a BF1? Nem érted hogy minél nagyobb egy projekt annál nagyobb a hibázási lehetőség? Ráadásul két éves fejlesztési ciklusok vannak.. mit vársz, két év alatt CSAK pl 5 fajta proci jön ki, 12 fajta videokártya. És nyilván, a konzol fix hardver, de próbálkozz még egyszer valami ekkora léptékű projektben dolgozni, és akkor látni fogod hogy emberek dolgoznak ott is, ameddig pedig emberek dolgoznak, addig mindig lesznek hibák. Mondhatnád hogy akkor gépek dolgozzanak, de akkor Neked meg a szüleidnek nem lenne munkája. Pl találkoztál már olyan informatikai eszközzel, ami minden szempontból tökéletes volt? Gondolok ez alatt arra hogy pl nem ugrál a kurzor, egyből egy miliszekundum alatt betölt minden, és azonnal hiba nélkül megy? Nem kell itt most csak videojátékokra gondolni, elég egy telefonra is. Neked olyan telefonod van ami nem szaggat sohasem? Nem csinál semmi furcsa dolgot? Egyből beugrik minden? Lehet itt mondani hogy "a régi játékok hibátlanok", de messze nem azok, csak 20 év után nem keresel benne hibát, és nincs benne ennyi tartalom és grafika. A Battlefield pedig egy tömegjáték, ahogy a AAA 99%-a, és most visszakötöm: a 90-es években miből volt kibaszott sok? A beat 'em up-ból.. Szóval zárásképpen: Az ember nem gép, hibázik mindig, tudom hogy Te is hibáztál ne mondd hogy nem.

Ez egy kínai mondás azt hiszem:
"Ha amit mondani akarsz, nem ér többet a csendnél, akkor értelmetlen megszólalni."
16.
16.
gorbesz
Bar ez adna a hangulatot olyan sokaig mint a bf4 anno. Á.
15.
15.
Dave567
#14: Az a szánalmas, hogy bugokat is kapsz mellé.
Nem érdekel a Cod most, de kinek mi, nem ugyan az a kettő.
Ez is csak egy fos tömegjáték.
13.
13.
Dave567
#10: EZ MIII ??????????????? :D :D
12.
12.
Sakee
nekem ment tegnap rendesen, de van más akiknek nem,másnak pedig rendesen. Inkább meccskeresésnél volt gond.
11.
11.
ollie92
#9: Igen, úgy fest kiszedték azt az opciót, de kommentet még mindig nem lehet szerkeszteni ....
9.
9.
#7: Kicsit off, de ezt már más postnál is említettem, lehet én vagyok nagyon hülye, vagy lemaradtam valamiről, de nem találom, hol lehet hírt beküldeni. A korábbi helyén nincs.
7.
7.
ollie92
Beküldtem volna már tegnap délután, perccel a trailer után, de aztán még leojtottak volna, hogy akkor küldöm be, mikor kikerül a hír :D

Amúgy iszonyat gyenge eresztés, összecsapott munka, s hamar ki is adták (FEB 20.)
Érezni, hogy az új WWII Battlefielden dolgoznak már.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...