Hol tart az Uncharted- és a The Last of Us-film?

Tegnap a Las Vegas-i DICE Summit nevű rendezvényen a Naughty Dog direktora, Neil Druckmann keynote-ot tartott a 10 Cloverfield Lane rendezőjével, Dan Trachtenberggel közösen. Szóba kerültek a filmadaptációk is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#14
#10: Oldman! 10#

Engem nem zavar ha poenkodik a szereplo az ekcio kozben. Miert ne? En is szoktam, mkor bedol az egesz rendszer a kezem alatt, de aztan legyozzuk a sracokkal. :D
Sokkal inkabb zavar, hogy maga a kaland resze nincs meg a filmekben. Latvany es akcio, meg szerelmi szal, meg gyerek vagy kiskutya.. De mi van a fejtorokkel? Azzal hogy az ismeretlent szepen megismerjuk. Hogy temposan esik bele a foszereplo a nagyobbnal nagyobb kulimaszba, ahonnan nem a fizikai erejevel, vagy kutyukkel, hanem az eszevel kecmereg ki. Kozben meg akar mokasan meg is leckeztetheti a gonoszokat, ha eppen olyan stilusu a film.

Hat igen. A karibi kalozok midnen volt csak jo nem. Lehetett volna az, de csak a picsogos szerelmes vonal nelkul.

En mar egy B filmnek is orulnek, ami legalabb az elveszett ereklyek fosztogatoi szintjet hozza. De komolyan. :D
#13
#12: Most hogy elhízott meg főleg...
#12
#11: Gerard Butlert én mindig egy Splinter Cell filmben akartam látni. Számomra az a csávó maga Sam Fisher.
#11
GERARD BUTLET nel jobb Nathan Drake et el sem tudnak kepzelni!!!! mint ha ő lenne az 1 az 1ben!!! kar hogy nem ő lett hogy nem latja ezt "hollywood"????
#10
silkgoat! 7#
Igen, ha jòl elkèszìtenèk minden szempontot figyelembe vève, termèszetesen jöhetne egy ùjabb kalandfilm. Mostansàg tùlzottan a làtvànyra gyùrnak a film kèszítői, valamint a kelletènèl több erőltetett humort vegyìtenek bele, maga a tèma meg a mondanivaló pedig màsodlagossà vàlt. Èn azt gyűlölöm a kaland meg horror filmekben, ha a főszereplők èles helyzetben vigyorogva teszik a dolgukat akciò közben. Teljessèggel hiteltelen az ilyen. A mùmia filmekben is ez tapasztalható pl. De egyes jatèkok àtvezetőiben is...
#9
#8: Az tényleg harmatgyenge lett. Kevés filmnél találkoztam ennyire élvezhetetlen atmoszférával és dögunalmas cselekménnyel.
#8
#4: Kevered az AC filmes adaptàciòval.
#7
#5: Hat lehet, hogy olyan lenne, mint egy Indiana Jones film, de sajna abbol is csak az elso ketto volt ertekelheto es a masodik is botladozott.
Szogezzuk le, hogy ma mar nem nagyon csinalnak jo kis kalandfilmeket. A Nemzet aranya elso resze megprobalta es eleg jol sikerult, de ennyi. Meg talan a Mumia elso reszet hozhatnam ide. Na ez igy husz ev alatt harom jo kalandfilm.
Szerintem elferne meg par a polcon, nem? :D
#5
Film esetèben az Uncharted szerintem nem aratna nagy sikert, maximum a jàtèk fanatikus rajongòi körèben. Lènyegèben ugye hasonló volna a film mint anno az Indiana Jones szèria, tehàt egy kaland film lenne a sok közül. A zombis variàciò az màr màs ...
Nem maradna külső nèzetes jàtèkoknàl a Naughty dog!? Szemèly szerint ki nem àllhatom a belső nèzetes jàtèkokat, ez alól esetleg egyes horror tèmàk a kivètelek.
#3
#2: És én még hittem is nekik :) éreztem hogy nem ok, de lusta voltam megnézni
#2
Törölt felhasználó
A múltkori után nem akartam megint én a nazi lenni, de gyerekek: Lane.
#1
"Ezt hívják ugye világépítésnek", jajaj. Ma már nem dívik csak úgy szimplán filmet csinálni, rögtön franchiseban kell gondolkodni. Trachtenberg a 10 Line-nal bizonyított, reméljük ha köze van a dologhoz, akkor jól fog elsülni. De az ilyen kijelentések bennem inkább kevesebb mint több reményt keltenek.