Frissült a Warcraft 3, mégis jöhet a remaster?

A Blizzard egy hatalmas javítást adott ki a 16 éves valós idejű stratégiájához, miközben felerősödtek azok a szóbeszédek, miszerint a StarCrafthoz hasonlóan a Warcraft 3-at is felújítják a fejlesztők. Reméljük, van benne valami.

Noha a StarCraft felújított változata sikeres lett, a Blizzard tavaly novemberben leszögezte, addig nem érdemes várni hasonló remasterekre, amíg az alapjátékok kiegyensúlyozása manapság is napirendi téma.

Nos, a Blizzard tegnap egy méretes javítást adott ki a Warcraft 3-hoz, amely már tesztelhető a PTR-szervereken. A tapasz számos hős egyensúlyát korrigálja, bevezetésre kerültek a 24 fős lobbyk, és már a szélesvásznú monitorokat is támogatja a program.

Emellett a készítők bejelentették az első Warcraft 3 Invitational rendezvényt, amit február 27-28. között tartanak a stúdió főhadiszállásán, a kaliforniai Irvine-ban. Meghívást kapnak olyan híres játékosok, mint Manuel "Grubby" Schenkhuizen, Park "Lyn" Joon és Kim "ReMinD" Sung Sik. Ők az RTS legújabb fejlesztéseit tesztelhetik, miközben összemérik tudásukat egymással.

A Warcraft 3 tehát nagyot lépet előre a tökéletesség felé, így talán a remastered-változat elől is elhárult az akadály. A pletykák szerint az említett eventen a bejelentésre is sor kerül. Reméljük a legjobbakat!

10 komment - szólj hozzá!