Frissült a Warcraft 3, mégis jöhet a remaster?

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 22.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard egy hatalmas javítást adott ki a 16 éves valós idejű stratégiájához, miközben felerősödtek azok a szóbeszédek, miszerint a StarCrafthoz hasonlóan a Warcraft 3-at is felújítják a fejlesztők. Reméljük, van benne valami.

Noha a StarCraft felújított változata sikeres lett, a Blizzard tavaly novemberben leszögezte, addig nem érdemes várni hasonló remasterekre, amíg az alapjátékok kiegyensúlyozása manapság is napirendi téma.

Nos, a Blizzard tegnap egy méretes javítást adott ki a Warcraft 3-hoz, amely már tesztelhető a PTR-szervereken. A tapasz számos hős egyensúlyát korrigálja, bevezetésre kerültek a 24 fős lobbyk, és már a szélesvásznú monitorokat is támogatja a program.

Emellett a készítők bejelentették az első Warcraft 3 Invitational rendezvényt, amit február 27-28. között tartanak a stúdió főhadiszállásán, a kaliforniai Irvine-ban. Meghívást kapnak olyan híres játékosok, mint Manuel "Grubby" Schenkhuizen, Park "Lyn" Joon és Kim "ReMinD" Sung Sik. Ők az RTS legújabb fejlesztéseit tesztelhetik, miközben összemérik tudásukat egymással.

A Warcraft 3 tehát nagyot lépet előre a tökéletesség felé, így talán a remastered-változat elől is elhárult az akadály. A pletykák szerint az említett eventen a bejelentésre is sor kerül. Reméljük a legjobbakat!

10.
10.
markoci555
#6: így van, valamit félrenéz a csávó
9.
9.
markoci555
#4: megvásároltam mégis pénzért kínálják nekem... szóval mivan?
8.
8.
Lorthirash
#6: Akinek megvolt nem kellett újra megvenni.
6.
6.
Necreon
#4: Ömmm.. de. StarCraft-ból is kiadták az eredetit ingyen újra, és a remaster 10-15 dollár. Mondjuk ha valaki fan szerintem szemrebbenés nélkül megéri.
5.
5.
DarkLord
Nagyon csípném egy Diablo 3 szintű grafikával :)
4.
4.
Lorthirash
#3: Nem értem a felháborodásod miért lenne ingyenes a játék, attól hogy remastered?
Ha a játékot korábban megvásároltad akkor nem kell fizetni érte külön.
3.
3.
markoci555
kicsit felháborítónak tartottam hogy pénzért árulják a remasteredet, de nem olyan drága, örülnék itt is
2.
2.
Lorthirash
Ha a blizzard nagyon akarná felhasználhatná a jelenlegi warcraft 3 motorlt amit a wowhoz használnak és nagyon szépen meglehetne ezt csinálni grafikailag is úgy hogy a játék nem változna meg, egyébként ez nagyon korrekt a blizzard részéről hogy egy ilyen játékot "felújítanak".
1.
1.
Necreon
Mióta van Blizzard Launcher könyörög az összesített Blizz retro fanbase hogy adják hozzá a klasszikus játékaikat és lehessen a modern kor kényelmében használni ezeket is. A StarCraft 1-et már lehet, nagyon rég ideje lenne már ennek is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...