Újabb ismerős arcok a Death Strandingben

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 22.
  • Hír
Link másolása
Ismerős arcokkal bővült a Death Stranding stábja, Emily O'Brien és Troy Baker is szerepelt vállalt Hideo Kojima legújabb játékában. A hírt maga a színésznő erősítette meg.

Az alábbi képet Emily O'Brien színésznő tette közzé az Instagramján, és bár azóta törölte onnan, szerencsére sikerült megörökíteni az internet népének. O'Brien a posztban egyértelműen megerősítette, hogy épp a Death Strandingen dolgozik, méghozzá Troy Baker társaságában.

Mindketten felkapott videojátékos színésznek számítanak, O'Brien a Dishonored: Death of the Outsiderben és a Telltale-féle Guardians of the Galaxyban szerepelt nemrég, hamarosan pedig a Days Gone-ban is hallhatjuk. Troy Baker pedig jóformán minden második AAA-címben felbukkan, ő Joel a The Last of Usban, Sam Drake az Uncharted 4-ben és Tallion a Shadow of Mordorban.

A Death Stranding stábja egyébként is erős, Norman Reedus, Mads Mikkelsen és Guillermo del Toro is szerepel majd a játékban, ők az arcukat is adják hozzá. Azt még nem tudni, hogy O'Brienék esetében mi a helyzet: a videojátékos színészek többnyire a hangjukat és a mozgásukat adják a karaktereikhez, az arcukat nem.

45.
45.
LexerTheFirst
44.
44.
BandiSecurity86
#41: Értem!Erre nem is gondoltam :)
41.
41.
LexerTheFirst
#40: Csak mert akkor olyan lenne mintha mindenki inkább MGS-ezne, és csak azok tolják a splintert akik a kevéssel beérik.
39.
39.
LexerTheFirst
#38: Bocsi nem kötekedésképpen, de szerintem inkább így lenne jó a hasonlat:

Olyan mint két teljesen különböző nő. Az egyik bonyolultabb a másik egyszerűbb és hamar átéled vele azt amit a másikkal csak később tudsz.

(Arra akarok utalni hogy az MGS 5 nehezen adja magát szeretni, ez pedig sok embernek nem jön be)
38.
38.
BandiSecurity86
#37: Az az igazság hogy tavaly nyáron vittem végig a játékot.Pedig nagyon szerettem a régi részeket is!Sokáig húzztam halasztottam hogy neki essek az 5.résznek.Féltem hogy nagy csalodás lesz!Végül tényleg az is lett,de a szó legjobb értelmében!
A splinter cell is jó kis játékok,de messze vannak az MGS igényességétől.
Kb nálama CEll sorozat egy hülye hasonlattal élve a tipikus szép lány,aki még érdekes is.A MGS meg a nagybetűs nő!Akinek jó a humora,jól is néz ki,és még okosabb is nálam :)
37.
37.
LexerTheFirst
#36: Pedig minden splinter cell játékot maxra pörgettem.. de a phantom pain nem tudott megfogni. Azt vártam tőle hogy adjon valami szuper, izgalmas lopakodós élményt adjon, mert a storyt nem vágtam, ez az első MGS amit toltam..
36.
36.
BandiSecurity86
Meg tudlak érteni!Én az AC Origins vagyok most úgy mint te MGS 5.Baromira unalmas számomra.Pedig tutti jó játék,de nem nekem találták ki.
35.
35.
LexerTheFirst
#34: Nekem unalmas. Van aki ebben találja meg a számítását, de amikor hatodszor mész vissza ugyanoda, úgy hogy a story alig halad, a bázis meg döcög nekem az nem tetszik. Lehet gyenge vagyok a játékban mint a verébfing de nekem ez unalmas.
34.
34.
BandiSecurity86
A MGS 5 szerintem is minden idők egyik legjobb játéka lett.Játszani kéne vele,nem pedig a sok tucat ember marhaságaira épitenni a véleményünket.A story lehetett volna sokkal jobb is,de cserébe megkaptuk minden idők eggyik legjobb gameplay játékát.
29.
29.
kamgecam
#27: Nyugi Tuco is vehemens aki kiáll magáért meg én is ezért a nézeteltérés de attól még csípem Tuco papát nyugi!:D
25.
25.
kamgecam
#23: mégegyszer, szövegértelmezés... ;) Viszont Te legalább humorossan adod elő magad és nem személyeskedsz szóval jár a pacsi! :)
23.
23.
PaprikaJancsi
#22: Vagyis majdnem minden ps játékra leírod, hogy király lesz, és amikor valamelyik nem lesz király az erősíti a szabályt, hogy jól előre látod a dolgokat. Te aztán tényleg egy következtetési csoda vagy XD
18.
18.
PaprikaJancsi
#16: 3. Nem kapunk semmit

#13 Egy lelőtt játék demo-ját kultjátéknak nevezni, azért elég röhejes XD
Aki végignézte Kojima elmúlt éveinek szenvedését, igenis nem alaptalanul látja a felhőket a produktum felett.
Az MGS pedig ízlések és pofonok. Nekem az eleje tetszett, jól megcsinálta, látványos mindfuck volt az egész, magával ragadott elég rendesen. Aztán megláttam a játékot magát, és komolyan felnevettem. Ennyire egy komolyan vehetetlen, elbaltázott, zsákutca játékot még nem láttam. Ha a prológus játékmenete lett volna végig, tuti végignyomom, így viszont elég hamar letettem.

Az MGS-t pedig egy GTA-hoz hasonlítani, pedig a kultjáték demo esete, röhejes.
17.
17.
Effecta
Gyerekek a nagy nevek felsorakoztatása sosem jelentette a produktum minőségét. Játékok és filmek is megsinylették. Gondoljunk egy Movie 43-ra, vagy egy Brütal Legendre.
16.
16.
Yanez
#7: Ha valamiből sokat mutatnak, és amit láttunk, az nem tetszett meg, akkor a reményünk is enyhül a produktummal kapcsolatban. Ha viszont még nem tudunk sokat, de az a kevés amit eddig mutattak tetszett, akkor bőven van remény! Aztán ha legközelebb olyat mutatnak, ami nem tetszik, akkor azután már lehet azt mondani, hogy nincs sok remény. :)

Amúgy ilyen nevek mellett a fejemet rá, hogy nem lesz rossz játék ez. Tulajdonképpen két lehetőséget látok:
1. Kapunk egy jó játékot
2. Kapunk egy mesterműt
13.
13.
kamgecam
#7: Hát aki ennyi videó és információ után képtelen arra következtetni hogy ez egy nagy volumenű játék lesz annak a kezébe sem adnék videójátékot... A P.T. demo létére már most kultjáték. Nem bukta lett hanem konami bosszúja Kojima felett. Most ugye tudjuk más a helyzet és a sony teljes válszélességgel kiáll Kojima mellett. A MGS pedig messze a legjobb legkomplexebb játékmenettel rendelkező tps, mondhatnak a haterek akármit. Nem véletlenűl áll 86 kritika után 93%-on az értékelés. Gondolom Kojima és a Konami lefizette az újságírokat... Lebrutálisabb motor Decima, jó szinészek, egy maximalista játékfejlesztő a sony támogatásával a háta mögött. Nem kell hozzá sok ész hogy lássuk a legrosszabb esetben is egy jó játékkal leszünk gazdagabbak. Normális esetben ha minden a terv szerint halad akkor pedig simán megkaphatjuk Kojima magnum opusát, a legjobb játékát.
8.
8.
LexerTheFirst
#7: Tény, ezekben a címekben igazad van, de az ismeretlen izgalmas és ez a játék mellé nagyon sok nagy arc állt be. Mads Mikelssen nekem az egyik kedvenc színészem, és nagyon sokan vannak így.
7.
7.
PaprikaJancsi
#6: Vagyis minél többet tudunk meg róla annál kevésbé fog élni a remény, hogy jó lesz a sztori? Ezt biztos jól átgondoltad ?

Amúgy Tucoval értek egyet, még szinte semmit sem tudni a játékról, annak ellenére, hogy már lassan három éve készül. Remélem nem, de necces, hogy egy újabb Metal Gear Solid félkész játék lesz végül belőle, vagy a Silent Hill-hez hasonló bukta lesz. A Last Guardian esetet inkább meg sem említem.
5.
5.
LexerTheFirst
#3: Nem is erre gondoltam csak.
3.
3.
kamgecam
#1: Jó ha 2019 ben megjelenik nemhogy idén. Majd ps5re jó lesz.
2.
2.
Yanez
Egyre jobban érdekel a játék történeti szála! Valamiért az az érzésem, hogy nagyot fognak durrantani a sztorival! Remélem nem tévedek!
1.
1.
LexerTheFirst
Annyira várom ezt a játékot!! Idén fantasztikus exkluzíveső lesz a PS4 háza táján. Hiába, nagy befektetés, nagy haszon, 70 millió PS4.
Jó lenne ha a Microsoft megtalálná a golyóit, ha már az övék a legerősebb konzol. Ezzel adhatnának egy pofont a PS-nek, mondjuk nem tudni hogy a bő 30 milliós lemaradás felhozásához elég lesz-e.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...