2021-ben érkezik a Jurassic World 3

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Rossz hírünk van, úgy tűnik, hogy a dinoszauruszokkal az idén nyáron mozikba kerülő Jurassic World: Fallen Kingdom végére sem jutunk dűlőre. A harmadik rész három év múlva érkezik.

Habár a Jurassic World: Bukott királyság csak június 8-án kerül mozikba, a Universal Pictures már bejelentette a Jurassic World 3-at, amely 2021. június 11-én várható.

A film sztoriját  Colin Trevorrow és Emily Carmichael írja majd. Trevorrow az eredeti Jurassic World rendezője és a folytatás írója, Carmichael legutóbbi munkája pedig a Tűzgyűrű második része volt. Trevorrow emellett producerként is visszatér Steven Spielberg oldalán.

A Jurassic World: Bukott királyság legutóbbi kedvcsinálóját erre találjátok!

6.
6.
sanada
#3: Imádom ezt az állandó siránkozást a tollak miatt, mintha valami dokumentumfilm lenne. Adtak választ arra is, hogy miért nem úgy néznek ki a dinók, mint ahogy azt a tudomány gondolja, mivel nincs teljes DNS, ezért ki kellett pótolni őket a film szerint, ezért változott a küllemük. Mindig valakinek hisztizni kell miatta.
5.
5.
delphijos
#2: Lehet már forgattak ahhoz is jeleneteket ( olcsóbb volt ) és akkor már bejelentették, ne máshogy derüljön ki.
3.
3.
Thor Vath
Hát kiváncsi vagyok, hogy lépést tartanak-e design-ügyileg a tudománnyal, vagy még továbbra is ragaszkodnak a kopasztott velociraptorokhoz (többek közt)...
https://static1.e621.net/data/sample/c5/97/c597d080d6236092dd6d65818ec01f95.jpg
2.
2.
Elobb legyen jo a folytatas, aztan meglatjuk...kar ennyire eloreszaladni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...