Little Nightmares - lezárul a történet

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 25.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a Little Nightmares történetét teljesen lezáró Secrets of the Maw DLC-folyam legutolsó felvonása, a Residence. Ezzel a végéhez értek Runaway Kid megpróbáltatásai, aki ismét szembenéz a titokzatos hölggyel.

A tavalyi esztendő egyik legszórakoztatóbb horrorjátéka, a Little Nightmares a premier után sem maradt friss tartalmak nélkül. A Secrets of the Maw DLC-csomag ráadásul egy teljesen új szereplőt hozott be a történetbe, a háromrészes kalandban ugyanis Runaway Kiddel kellett valahogy kiszabadulnunk. A sztorit lezáró utolsó csomag, a Residence ráadásul csavar egyet az eddigi játékmeneten, főhősünk ugyanis mindössze egyetlen zseblámpával kénytelen nekivágni az ijesztő kalandnak, aminek a végén ismét a titokzatos hölgy várja majd.

A bővítmény PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra szerezhető be. Ha külön vásároljuk meg, akkor 3 fontot kell érte fizetnünk, ha viszont beszerezzük a szezonbérletet, akkor 7,99 fontért miénk lehet mindhárom epizód.

2.
2.
Kisjack241
Nagyon tetszett, a vége nagyon szépen megmagyaráz sok mindent, és jól kiegészíti az alapjátékot! Mindenkinek ajánlom. Bár szegény kontroller néha recsegett mikor huszadszor haltam meg az irányítás nehézsége miatt.. közben többször úgy éreztem hogy elegem van, nem folytatom, de végül nagyon megérte végigvinni! Ilyen meglepetést régen tapasztaltam videojátékban :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...