A Way Out - befejeződtek a munkálatok

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 26.
  • Hír
Link másolása
Josef Fares, az A Way Out atyja bejelentette, hogy a minap véget értek a kooperatív mókára kihegyezett játék munkálatai. A megjelenés szűk egy hónap múlva várható PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Az A Way Out két rab, Vincent és Leo történetére fókuszál. A sztori elején meg kell szöknünk, míg később menekülnünk kell hőseinkkel, a játékmenet lényegét pedig az adja, hogy mindezt kooperatív módban élhetjük majd át, a kalandot teljes mértékben a páros játékra építették fel a fejlesztők.

A megjelenés március 23-án esedékes PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és a jó hír az, hogy szinte biztosra vehetjük, hogy nem kapunk késésről szóló híreket a következő hetekben: az imént Josef Fares, a játék atyja tweetelt arról, hogy befejeződtek a játék munkálatai, jöhet a lemezek sokszorosítása (és az első napi javítás hegesztése).

7.
7.
Perper
Nagyon várom! A hosszára vagyok kíváncsi, hisz új játék ellenére "csak" 9000 forint lesz.
6.
6.
Nagyon bejovos kis cucc. Ha valakinek nem lenne parja ps4-en, irjom pm-et :)
5.
5.
Macifasz
PC-re terveztem beszerezni, mivel még az E3 után dumáltuk egy haverral, hogy "ezt mindenképpen ki fogjuk tolni", de az egyik újdonsült PS4 tulaj haverom szólt, hogy érdekli a játék és nincs e kedvem inkább konzolra beruházni rá. :-D Szóval most "gondban" vagyok. :-D
4.
4.
shorty123
#2: Anno c64-re volt a Great Escape azóta nem is emlékszem ilyesmire.
3.
3.
h.jozsa
Biztos beszerzem!!!......jónak tűnik!!!
9 ezret meg főleg megér!
2.
2.
Slik
olyan keves bortonos jatek van, amit nem is ertek, pedig kegyetlen jo es kiaknazatlan tema meg
alig varom es nagyon remelem, hogy nem hiaba
1.
1.
Yanez
Mindössze egy okból kellesz elhalasztanom ezt a játékot: God of War. Bár az kb egy hónappal később jön, ez a game pedig épp jó lenne szabira. Szal meglátjuk, mert egy biztos: eddig musthave szaga van!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...