Húszmillió játékosnál a The Division

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 1.
  • Hír
Link másolása
Miközben gőzerővel közelítünk a The Division második szülinapja felé, a Ubisoft bejelentette, hogy a játékostábor elérte a 20 millió főt. Alap, hogy egész hónapban ünnepel a kiadó!

Húszmillió játékosnál tart a The Division - jelentette be a Ubisoft. Ebbe a számba persze nemcsak az aktív játékosok tartoznak bele, hanem mindenki, aki valaha kipróbálta a játékot, ennek ellenére azonban megsüvegelendő teljesítmény ez.

Ennek és a játék második szülinapja apropóján a március az ünnep jegyében telik majd a programban, négy különböző esemény várja majd a játékosokat, amelyek különböző módosítókat adnak hozzá a játékmenethez, és spéci jutalmakat biztosítanak. Emellett egy extra emote is feloldható a Reward Claim Vendornál.

Íme, az események kezdési időpontjai:

  • Outbreak: március 1-5.
  • Assault: március 8-12.
  • Strike: március 15-19.
  • Ambush: március 22-26.
19.
19.
GamerQueen
#16: Pontosan valami ilyesmit szerettem volna írni hogy ha valaki nem tud össze rakni egy erős szettet pve-re vagy pvp-re az nem a játék hibája :D
17.
17.
pkflavio
Nagyon jó a játék világa, én konkrétan emiatt váltottam ps3-ról ps4-re. De nagyon monoton volt hogy mindig ugyan azokat a botokat írtottam... el is adtam ahogy kivittem. A DZ nem vonzott annyira, voltam benne de nem fogott meg.
15.
15.
almaspite
#9: Azért az ne felejtsd el, hogy a játék hemzsegett a cheaterektől. Arról nem is beszélve, hogy a fegyvereket váltogatva több milliós sebzést tudtak maguknak felstackelni. A ráadás az, hogy Ubi nem csinált ezekkel több hónapon keresztül SEMMIT. Arról már nem is beszélve, hogy a trialokba a bossokat hátulról ölték meg, illetve végtelen mennyiségbe tudták kivenni a jutalmat.

A másik dolog, azt mondta pénzügyileg sikeres volt. Az úgy nevezett "bukás" úgy kell gondolni, hogy nagyon sok ember bánta meg a vételt, köztük én is voltam olyan buta. Tipikus ubisoft játék az ötlet csillagos ötös, a megvalósítás és a technikai oldal már más tészta. Pár évig jegelik utána a második résszel megint legombolnak egy másik generációt, ne adj isten valakinek tetszett is és újra megveszi.
12.
12.
zozo76hun
#10: meg iden is jatszottam vele, de rauntam. sokkal jobb, intenzivebb multi kellett volna, mert amugy a varos eszmeletlen jo, tenyleg hangulatos. engem nagyon zavart hogy akar a dz-belul (ott foleg!) akar a dz-n kivul nem lehet ket lepest megtenni ugy hogy ne baszogassanak az npc-k. es full jatekom van, osszes dlc-vel egyutt, nyomtam mar mindent benne de eleg volt, rauntam. ez van.
10.
10.
CitromH
#6: Skirmish módok?

Dark zoneban "összefuthatsz" playerekkel? Tudod te is lehetsz akár rouge...

Ez a hozzászólás kicsit olyan, mintha 2016 óta nem is néztél volna rá a játékra....
9.
9.
CitromH
#2: Kérlek, mond meg nekünk honnan szerzed a tuti infóidat. Nam, a hasraütés nem ér.
A bukást is kérlek indokold meg te zseniális bennfentes pénzügyi szakember. oh wait..

Annyira azért nem lehet szar, lévén rengeteget fejlesztenek rajta folyamatosan, és a 2. részén is gondolkodnak. Én is beleunok időnként aztán fél év múlva megint előveszem és elmerülök benne pár hónapra. Nagyon jó kis játék lett.
8.
8.
frankdelgado
#6: Szerintem nagy addiktív játék ez, borzasztó jó hangulata van, de valóban unalomba fullad egy idő után, ma már csak ritkán veszem elő, inkább egy jó kis BF1...a következőben lehetne a fő szál kicsit összeszedettebb, és a multit is újra lehetne gondolni...
7.
7.
frankdelgado
#2: jaja, meg aki homeolja a játékot, meg aki véletlenül rányomott ingyenes hétvégén, sőt, aki csak ránézet a tescoban a tokjára azt is beleszámolják. Csúnya rossz ubi... Mondd meg mester mivel játsszunk? Mi a jó?
6.
6.
zozo76hun
mar en is rauntam. legfokeppen arra hogy az egesz jatek nagyjabol arrol szol hogy a akar a dark zone-ban, akar azon kivul, mast nem csinalsz csak a gepi ellenfeleket gyilkolaszod. oke, a dark zone-ban osszefuthatsz emberi jatekosokkal, de az egy vicc, egy normalis multiplayer jatekhoz. ket sarkot nem tudsz ugy menni hogy ne fuss bele az npc-be. krimi az egesz. olyan multi kellett volna mint pl a battlefield-ben, adott ket nagy (!) csapat es mondjuk ki kellene torniuk a dark zone-bol az egyiknek, a masiknak meg azt kellene megakadalyozni. nem ilyen fasz gyenge multi mint amit bele tettek. unalmas allandoan az npc-ket lovoldozni.
4.
4.
dvs00
Ilyen kurva izgalmas gyilkolászni a botokat? A kurva mindenit. Bár legalább itt a grafikai és animációs megvalósítás nem annyira igénytelen mint a PUBG.
3.
3.
Firsttime
2.
2.
Blazkowicz
A 20 milla tizede sem aktív és gondolom a bétázok is benne vannak, meg a használtan eladott játékok is (ami ugye szintén új felhasználónak számít), csak a ubi szeret a számokkal villogni. Ettől függetlenül üzletileg biztos sikeres volt, szval gratula mindenkinek aki hozzá járult egy újabb bukott játékhoz, ezek után biztosan lesz még egy rész, amiben majd szintén nem lehet normálisan online játszani, mint ugy általában egyik ubis játékban sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...