Húszmillió játékosnál a The Division

Miközben gőzerővel közelítünk a The Division második szülinapja felé, a Ubisoft bejelentette, hogy a játékostábor elérte a 20 millió főt. Alap, hogy egész hónapban ünnepel a kiadó!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#20
#18: Bocsi, nem támadásként fogtam fel és írtam, bár lehet a táras dolognál kicsit elvettettem a sulykot.
#19
#16: Pontosan valami ilyesmit szerettem volna írni hogy ha valaki nem tud össze rakni egy erős szettet pve-re vagy pvp-re az nem a játék hibája :D
#18
Almaspite! 16#
Ne èrts fèlre, nem azt ìrtam, hogy a jàtèk maga rossz, hanem nekem szemèly szerint nem jött be az emlìtett problèmàk miatt. A sokak szerint unalmas Ghost recon meg igen.. Nem vagyunk egyformàk, màsok az igènyek ès az elkèpzelèseink jàtèkok terèn.
#17
Nagyon jó a játék világa, én konkrétan emiatt váltottam ps3-ról ps4-re. De nagyon monoton volt hogy mindig ugyan azokat a botokat írtottam... el is adtam ahogy kivittem. A DZ nem vonzott annyira, voltam benne de nem fogott meg.
#16
#13: Egy a táras, tunkoló ellenség marhásságot felejtsük már el. Régen is béna hozzászólás volt, hogy ezért nem tetszik a játék. Most is az. Először is ez egy RPG, egy hozzá tartozó sebzés rendszerrel. A másik, általában a játékosok egyik része aki még farmolt valamiért, közel sem mondhatóak olyanoknak akik felszerelt karakterrel rendelkeztek. Már egy felszerelt karakterrel is ég és föld volt a különbség, ne add isten jó csapattal. Féltárnyi fejestől összeesett az ellenség, néha kevesebbtől is. Tökéletesen működik a rendszer és nem is frusztráló. Ja igen ha valakinek kuka gearbe felpakolva villog a gear scoral, hogy ne dobják ki a csapatból. Annak kínszenvedés volt játszani.
#15
#9: Azért az ne felejtsd el, hogy a játék hemzsegett a cheaterektől. Arról nem is beszélve, hogy a fegyvereket váltogatva több milliós sebzést tudtak maguknak felstackelni. A ráadás az, hogy Ubi nem csinált ezekkel több hónapon keresztül SEMMIT. Arról már nem is beszélve, hogy a trialokba a bossokat hátulról ölték meg, illetve végtelen mennyiségbe tudták kivenni a jutalmat.

A másik dolog, azt mondta pénzügyileg sikeres volt. Az úgy nevezett "bukás" úgy kell gondolni, hogy nagyon sok ember bánta meg a vételt, köztük én is voltam olyan buta. Tipikus ubisoft játék az ötlet csillagos ötös, a megvalósítás és a technikai oldal már más tészta. Pár évig jegelik utána a második résszel megint legombolnak egy másik generációt, ne adj isten valakinek tetszett is és újra megveszi.
#14
#13: Hát igen, a youtube tele van videókkal, amin a mester-szakosok csak a fejlövésekre mennek és tárakkal töltik meg az npc-ket, mire azok kimúlnak.
Hát, ha a nehézségi szintet csak így lehet megoldani, akkor nem csoda, hogy egy idő után belefárad az egyszeri ember.

Most csekkoltam le amúgy a http://divisiontracker.com/-on, és aszongya, hogy "6D 8H 0M" van benne, tehát tényleg nagyon bejött.

És igen, a város hangulatát nagy megcsinálták. A küldetések is jók voltak, a multi egyáltalán nem érdekelt, de még így is majd egy hetet elpocsékoltam benne, ahelyett, hogy inkább 1 hétig a kurvákkal henteregtem volna....
Hülye vagyok, fiam.
#13
Engem a kis milliò adat idegesìtett benne, aminek egy rèszèt ( HUD) nem is lehet kiiktatni, de a legbosszantòbb, hogy egy komplett tàrat kell beleengedni az ellensègbe mire kimùlik. Ràadàsul talàlatoknàl nem rogy meg, nem lassul az ellenfèl, ùgy közelìt mintha nem èrnè talàlat. Ez szàmomra teljesen hiteltelennè tette a jàtèkot, igaz hangulatilag, grafikailag nem lehet rà panasz. Talàn furcsa szàmotokra, de nekem a javìtàsok utàn a Ghost recon jobban bejött, mèg ha àllìtòlag unalomba is fullad egy idő utàn. Nàlam nem ìgy törtènt.
#12
#10: meg iden is jatszottam vele, de rauntam. sokkal jobb, intenzivebb multi kellett volna, mert amugy a varos eszmeletlen jo, tenyleg hangulatos. engem nagyon zavart hogy akar a dz-belul (ott foleg!) akar a dz-n kivul nem lehet ket lepest megtenni ugy hogy ne baszogassanak az npc-k. es full jatekom van, osszes dlc-vel egyutt, nyomtam mar mindent benne de eleg volt, rauntam. ez van.
#11
#10: rogue*
#10
#6: Skirmish módok?

Dark zoneban "összefuthatsz" playerekkel? Tudod te is lehetsz akár rouge...

Ez a hozzászólás kicsit olyan, mintha 2016 óta nem is néztél volna rá a játékra....
#9
#2: Kérlek, mond meg nekünk honnan szerzed a tuti infóidat. Nam, a hasraütés nem ér.
A bukást is kérlek indokold meg te zseniális bennfentes pénzügyi szakember. oh wait..

Annyira azért nem lehet szar, lévén rengeteget fejlesztenek rajta folyamatosan, és a 2. részén is gondolkodnak. Én is beleunok időnként aztán fél év múlva megint előveszem és elmerülök benne pár hónapra. Nagyon jó kis játék lett.
#8
#6: Szerintem nagy addiktív játék ez, borzasztó jó hangulata van, de valóban unalomba fullad egy idő után, ma már csak ritkán veszem elő, inkább egy jó kis BF1...a következőben lehetne a fő szál kicsit összeszedettebb, és a multit is újra lehetne gondolni...
#7
#2: jaja, meg aki homeolja a játékot, meg aki véletlenül rányomott ingyenes hétvégén, sőt, aki csak ránézet a tescoban a tokjára azt is beleszámolják. Csúnya rossz ubi... Mondd meg mester mivel játsszunk? Mi a jó?
#6
mar en is rauntam. legfokeppen arra hogy az egesz jatek nagyjabol arrol szol hogy a akar a dark zone-ban, akar azon kivul, mast nem csinalsz csak a gepi ellenfeleket gyilkolaszod. oke, a dark zone-ban osszefuthatsz emberi jatekosokkal, de az egy vicc, egy normalis multiplayer jatekhoz. ket sarkot nem tudsz ugy menni hogy ne fuss bele az npc-be. krimi az egesz. olyan multi kellett volna mint pl a battlefield-ben, adott ket nagy (!) csapat es mondjuk ki kellene torniuk a dark zone-bol az egyiknek, a masiknak meg azt kellene megakadalyozni. nem ilyen fasz gyenge multi mint amit bele tettek. unalmas allandoan az npc-ket lovoldozni.
#5
#2 ....meg amennyi ingyenes hétvége volt még hozzá, gondolom nem volt annyira nehéz a dolog.
Amúgy jöhetne már a v2, az elsőben eljutva ameddig lehetett singer player módban a multiplayer már annyira nem fogott meg.

A Dark Zone meg kifejezetten idegesítő volt, ha esetleg valaki nem akart hordában hajkurászni a botokat vagy az átállt ügynököket.
#4
Ilyen kurva izgalmas gyilkolászni a botokat? A kurva mindenit. Bár legalább itt a grafikai és animációs megvalósítás nem annyira igénytelen mint a PUBG.
#3
#2: Dude. What???????
#2
A 20 milla tizede sem aktív és gondolom a bétázok is benne vannak, meg a használtan eladott játékok is (ami ugye szintén új felhasználónak számít), csak a ubi szeret a számokkal villogni. Ettől függetlenül üzletileg biztos sikeres volt, szval gratula mindenkinek aki hozzá járult egy újabb bukott játékhoz, ezek után biztosan lesz még egy rész, amiben majd szintén nem lehet normálisan online játszani, mint ugy általában egyik ubis játékban sem.