Euro Truck Simulator 2 - új DLC, magyar felhívás

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A SCS Software bejelentette az Euro Truck Simulator 2 legújabb DLC-jét, amelyben a balti államok országútjait szelhetjük át kamionjainkkal - beleértve Oroszország egy kis szegletét is Szentpétervárral.

Az Euro Truck Simulator 2 következő fizetős DLC-je tovább bővíti Európa szállítmányozási térképét. A Beyond the Baltic Sea-ben Lettországot, Litvániát, Észtországot, Dél-Finnországot és Nyugat-Oroszországot járhatjuk be. Még Szentpéterváron is vállalhatunk fuvarokat.

A SCS Software egyelőre nem említett konkrét megjelenési dátumot. A DLC fejlesztése közben nagyon sok kutatómunkát végeztek, hiszen a balti államok nagyon különböznek Európa más részeitől.

A kamionszimulátor tehát szép lassan felépíti egész öreg kontinenst - legutóbb tavaly decemberben kaptuk meg Észak-Olaszország útjait és városait.



Építsük fel Magyarországot!

Idevágó hír, hogy tehetséges modellezőket keres a Hungary Map projekt. Ha jártas vagy az ETS2 moddolásában, ne habozz jelentkezni! Elsősorban tapasztalt Zmodeller 3 vagy az ETS2 hivatalos SDK-jában, az SCS Blender Toolsban jártas modellezőket keresnek, akik segítenének a brigádnak a továbbépítéshez szükséges fix pályaelemek (csomópontok, kereszteződések, épületek, azaz ún. "prefabok") legyártásában.

1.
1.
GAMEROD
Várható volt hogy nagy falat lesz a Hungary map egy ember számára, már lassan 3 éve a területbővítésre várok az M3 autópályával. De anno még az volt hogy nem kellenek emberek a projektbe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...