20 éves a StarCraft, ingame jutalmakat kapunk

Noha a pontos évforduló csak április 1-jén esedékes, a Blizzard már most megkezdte az ünneplést. A StarCraft huszadik szülinapja keretében számos event és ingame jutalom üti a markunkat a stúdió összes játékában.

Április 1-jén lesz húsz éve, hogy boltokba került a Blizzard sci-fi RTS-e, a StarCraft. Az évforduló megünneplésére a fejlesztők különféle eventekkel és ingame javakkal készülnek. Magyarán itt a játékosok kapják az ajándékokat.

Ha március 6-tól belépsz a StarCraft: Remasteredbe, a StarCraft II-be, a Diablo III-ba vagy az Overwatch-ba, az alábbi cuccok ütik a markodat:

  • StarCraft: Remastered – évfordulós UI skin
  • StarCraft II – speciális UI skin minden fajhoz, portréhoz és matricához
  • Diablo III – Battlecruiser témájú pet Dominion’s Revenge néven
  • Overwatch – Sarah Kerrigan Ghost skinje Widowmakernek


És ez még nem minden! Március 21-25. között StarCraft témájú Tavern Brawlt kapnak a Hearthstone-játékosok, ha bejelentkeznek a játékba, továbbá három Kobolds & Catacombs-kártyacsomaghoz is ingyen juthatsz hozzá.

Március 27. és április 7. között a Heroes of the Stormba belépve évfordulós Protoss-, Terran- és Zerg-portrékat kapunk. Végül, ha március 31. és április 6. között elsütünk egy salute-ot a Zergling, a Grunty, a Mini Thor, a Baneling és a Zeradar nevű pettel, megkapjuk a Salute to StarCraft Feat of Strength-t.

Az ünneplés befejezéseként egy évfordulós streammel készül a Blizzard március 30-án és március 31-én a Twitch-en. Ez lesz a StarCraft is Life: A Celebration, amit visszanézhetünk a YouTube-on is.

3 komment - szólj hozzá!