Már készül a The Division folytatása?

Hamarosan második születésnapját ünnepli majd a Ubisoft-féle The Division, amihez az életciklusa alatt több mint 20 millió önjelölt ügynök csatlakozott, reménykedve abban, hogy sikerül megmenteni New York városát.

Ezek tükrében pedig nem lenne meglepő, ha a francia csapat már dolgozna a játék folytatásán. Erre minden esély megvan, nemrég ugyanis alaposan kibővült a Ubisoft álláshirdetéseinek listája, méghozzá főleg olyan nyitott pozíciókkal, amelyek a The Divisionhöz és az azt fejlesztő Massive Entertainmenthez köthetőek.

Ez persze önmagában még semmit sem jelent, de azért a több mint húsz hirdetés kicsit soknak tűnik ahhoz, hogy a kétéves játék karbantartásáról legyen szó. Ráadásul a Ubisoft már korábban is utalt rá, hogy a következő pénzügyi esztendőben négy nagyobb címet is bemutatnak, így nem kizárt, hogy a Skull and Bones, valamint a The Crew tavaly bemutatott folytatása mellett a The Division ügynökei is visszatérnek.

És ha ez még nem lenne elegendő, akkor a játék rendezője, David Polfeldt nemrég úgy nyilatkozott, hogy rengeteg nagyobb tartalmú ötletük van a játék kapcsán, és ezek olyanok, amelyek nem egy frissítés vagy kiegészítő jóvoltából lennének bemutathatóak.

4 komment - szólj hozzá!