Már készül a The Division folytatása?

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 5.
  • Pletyka
Link másolása
Hamarosan második születésnapját ünnepli majd a Ubisoft-féle The Division, amihez az életciklusa alatt több mint 20 millió önjelölt ügynök csatlakozott, reménykedve abban, hogy sikerül megmenteni New York városát.

Ezek tükrében pedig nem lenne meglepő, ha a francia csapat már dolgozna a játék folytatásán. Erre minden esély megvan, nemrég ugyanis alaposan kibővült a Ubisoft álláshirdetéseinek listája, méghozzá főleg olyan nyitott pozíciókkal, amelyek a The Divisionhöz és az azt fejlesztő Massive Entertainmenthez köthetőek.

Ez persze önmagában még semmit sem jelent, de azért a több mint húsz hirdetés kicsit soknak tűnik ahhoz, hogy a kétéves játék karbantartásáról legyen szó. Ráadásul a Ubisoft már korábban is utalt rá, hogy a következő pénzügyi esztendőben négy nagyobb címet is bemutatnak, így nem kizárt, hogy a Skull and Bones, valamint a The Crew tavaly bemutatott folytatása mellett a The Division ügynökei is visszatérnek.

És ha ez még nem lenne elegendő, akkor a játék rendezője, David Polfeldt nemrég úgy nyilatkozott, hogy rengeteg nagyobb tartalmú ötletük van a játék kapcsán, és ezek olyanok, amelyek nem egy frissítés vagy kiegészítő jóvoltából lennének bemutathatóak.

4.
4.
Nagyerecsakide
A multit erőltetik benne. Aki meg soloban akarna kampányban nyomulni, az csalódik. A kampánynak váratlanul vége, azt annyi, Tojtak rá az "egyjátekosra". Kár , mert az egyik legjobb lövölde. Vannak olyan plusz küldetések, amit egyedül képtelenség teljesíteni. Berakhattak volna npc-ket csapattársnak aki nem tud, vagy nem akar multizni. Dark Zone-ba be sem mentem, mert se ps plus nincs, de ha lenne akkor sem mennek be egyedul. Jó, valaki egymaga olyan super hogy kepes erre. Videók alapján még 4 embernek sem volt könnyű. A nagy behemótokat jó párszor meg keptelenség legyőzni egyedül egy szint fölött
Ha túl is jut az ember rajtuk, World Tier 5-nél újból képtelenség és kezdődik minden előlről.
3.
3.
Beniciodeltoro
Single playerrel sokat el lehet tökölni vele, én várom mert nagyon ütős lett.
2.
2.
Blazkowicz
Ha nem lesz benne multi, akkor király lesz, másképp meg nem fog működni, mint ahogy általában, egyik ubis játék sem. Ha lesz második rész, akkor kívánom hogy legyen sokkal jobb mint az első, de azt is, hogy fele annyira se legyen sikeres.
1.
1.
RangerFox
Élvezhetőbb, játszhatóbb single player részt kérnék, meg egy értelmesebb, barátibb pvp módot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...