Már készül a The Division folytatása?

Hamarosan második születésnapját ünnepli majd a Ubisoft-féle The Division, amihez az életciklusa alatt több mint 20 millió önjelölt ügynök csatlakozott, reménykedve abban, hogy sikerül megmenteni New York városát.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#4
A multit erőltetik benne. Aki meg soloban akarna kampányban nyomulni, az csalódik. A kampánynak váratlanul vége, azt annyi, Tojtak rá az "egyjátekosra". Kár , mert az egyik legjobb lövölde. Vannak olyan plusz küldetések, amit egyedül képtelenség teljesíteni. Berakhattak volna npc-ket csapattársnak aki nem tud, vagy nem akar multizni. Dark Zone-ba be sem mentem, mert se ps plus nincs, de ha lenne akkor sem mennek be egyedul. Jó, valaki egymaga olyan super hogy kepes erre. Videók alapján még 4 embernek sem volt könnyű. A nagy behemótokat jó párszor meg keptelenség legyőzni egyedül egy szint fölött
Ha túl is jut az ember rajtuk, World Tier 5-nél újból képtelenség és kezdődik minden előlről.
#3
Single playerrel sokat el lehet tökölni vele, én várom mert nagyon ütős lett.
#2
Ha nem lesz benne multi, akkor király lesz, másképp meg nem fog működni, mint ahogy általában, egyik ubis játék sem. Ha lesz második rész, akkor kívánom hogy legyen sokkal jobb mint az első, de azt is, hogy fele annyira se legyen sikeres.
#1
Élvezhetőbb, játszhatóbb single player részt kérnék, meg egy értelmesebb, barátibb pvp módot.