Inside Xbox - a közösségnek szóló új műsor

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 5.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft visszahozza műsorát, az Inside Xbox-ot, ahol a tervek szerint számos érdekesség, bejelentés és kulisszatitok lesz majd terítéken, szigorúan a közösség bevonásával együtt.

Az Inside Xbox azzal a szándékkal született meg, hogy újabb frontot nyisson a redmondi játékrészleg a rajongók irányába. A műsorban ennek megfelelően rengeteg kulisszatitok, bejelentés és sok más érdekesség lesz majd terítéken, többek között Larry Hryb, Graeme Boyd, Jeff Rubenstein, Alex Hebert, Lydia Ellery és sokan mások közreműködésével. De valószínűleg itt hallunk majd először az Xbox Game Pass újdonságairól, illetve a konzol funkcióit érintő változásokról is.

Az első élő műsor március 10-én, este 21 órakor lesz, ahol a témát a premier előtt álló Sea of Thieves szolgáltatja. A Rare rengeteg érdekes dolgot mesél majd el a fejlesztésről, a közösség támogatásáról és a bétatesztek során érkezett visszajelzésekről. Emellett vendégeskedni fog a Microsoft Studios vezető producere, Nico Bihary, aki a PlayerUnknown’s Battlegroundsról fog értekezni, de a Far Cry 5 is terítékre kerül.

A műsor nézhető lesz a Mixeren, a YouTube-on, a Twitch-en és a Facebookon keresztül is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...