Újabb bizonyíték, hogy idén Black Ops 4-et kapunk

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 6.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre biztosabb, hogy a jelenleg csak Call of Duty 2018 kódnéven futó következő Call of Duty-játék valóban a Black Ops-sorozat következő, negyedik felvonását takarja. Ezúttal a GameStop hibája kellett ahhoz, hogy ismét lebukjon a játék.

Először február elején lehetett először arról hallani, hogy az idei Call of Duty-epizód a rajongók körében is népszerű Black Ops-sorozathoz tér vissza. A Nintendo-körökben otthonosan mozgó Marcus Sellars akkor arról számolt be, hogy a negyedik rész PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re is megjelenik majd. Ezt később az Eurogamer is megerősítette, azzal az egy kiegészítéssel, hogy egyelőre nem tudják igazolni a Switch-specifikus részleteket.

A szóbeszéd azonban most újabb táptalajhoz jutott, a GameStop rendszerében ugyanis egy rövid ideig elérhetőek voltak különböző Black Ops 4 merchandise-cuccok, amelyeket 7 és 20 dollár közötti áron árulnak. Később aztán eltávolította ezeket az áruházlánc.

4.
4.
crytek
#1: COD csak konzolon fogy értelmes számban mert ott nincs csíter..
Számomra vicces dolog hogy konzolon ez a dolog kezdetektől megoldott ,de pc-n soha ...érdekes dolgok ezek.
3.
3.
Ha tenyleg jon, Switchen atterek Doomrol BO4 multira ;-) amugy egy MW2 remastered is johetne Switchre ;-) meg jobban is futna a regi.
2.
2.
shatterhand
Legalabb lesz egy normalis lovolde iden. Utalom ezeket a fapados fegyvereket a vh-,bol.
1.
1.
mestermagyar
Összesen nem tolják annyian a frencsájzt online steamen mint bármelyik címet a toplistán. Most komolyan ilyen sokadrangú címekről kell pletykálni.

/viccelek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...