PlayStation 4-re is jön az Everspace

Tavaly májusban jelent meg a rougelike-elemekkel megspékelt árkád űrshooter, de a Rockfish megerősítette, hogy május végén a Sony konzolján is tiszteletét teszi az Everspace. Jobb későn, mint soha!

Az Everspace alapjáraton egy árkád űrshooter, amit nem kevés roguelike-elemmel is nyakon öntöttek. Feladatunk egyszerűnek tűnik: el kell jutnunk a galaxis egyik pontjából a másikba, ám útközben számos ellenféllel nézünk szembe. Kicsit középszerű, kicsit savanyú, de a stílus szerelmeseinek bőven ajánlható.

A Rockfish Games alkotása tavaly landolt Xbox One-on és PC-s (többéves korai hozzáférésű státusz után), most pedig bejelentették a PS4-es verziót. Az alapváltozat 29,99 dollárt kóstál, de ebben nincs benne a 10 dolláros The Encounters DLC, amely új hajókat, karaktereket, felszerelést és ellenségeket tartalmaz. A teljes csomag 35 dollárt kóstál.

Érkezik egy dobozos változat is Galactic Edition néven, amely már 39,99 zöldhasúba fáj, de mellé megkapjuk a betétzenéket, illetve a fejlesztés kulisszatitkait elmesélő könyvet is.

A megjelenés dátuma: május 29.

2 komment - szólj hozzá!