Call of Duty: Black Ops IIII - szokni kell az új logót

Habár az nyílt titok, hogy idén a Call of Duty: Black Ops negyedik részével jelentkezik a Treyarch, úgy tűnik, még mindig meg tudnak lepni minket a készítők. Most épp a játék logójáról beszél a fél internet.

Nem elírás, úgy tűnik, az Activision szakít a klasszikus római sorszámozással, és a Call of Duty: Black Ops negyedik része Call of Duty: Black Ops IIII címmel kerül majd boltokba - legalábbis erre utal a játék logója, amely James Harden, a Houston Rockets játékosának baseballsapkáján bukkant fel a minap:

Kotaku forrásai szerint a logó valódi, így a játék dobozán is tiszteletét teszi, az még nem világos viszont, hogy az Activision írásban, a sajtóközleményeiben is megtartja-e a fura számozást. Arról pedig végképp nem tudunk semmit, hogy Hardennek mi köze van az új játékhoz.

További érdekesség, hogy a minap frissült a Call of Duty: Black Ops III. A játék teljesítményét javító frissítés egy kis új tartalmat is hozott magával, így amellett, hogy megkaptuk a Redwood pálya havas kiadását, még az Infected játékmód is átvándorolt 2015-ös epizódba. Ebben az egyik játékos fertőzöttként kezdi a játékot, és a célja természetesen az, hogy megfertőzze a többieket.

Fontos adalék, hogy valószínűleg nem pusztán arról van szó, hogy a Treyarch nettó jófejségből frissített egyet a több mint kétéves játékán, a csapat ugyanis előszeretettel teasel a korábbi fejlesztésein keresztül. A rajongók egyelőre keresik, hogy mi lehet a meglepetés ezúttal.

A Call of Duty: Black Ops 4/IV/IIII várhatóan április végén, vagy május elején mutatkozik be.

19 komment - szólj hozzá!