Call of Duty: Black Ops IIII - szokni kell az új logót

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 7.
  • Pletyka
Link másolása
Habár az nyílt titok, hogy idén a Call of Duty: Black Ops negyedik részével jelentkezik a Treyarch, úgy tűnik, még mindig meg tudnak lepni minket a készítők. Most épp a játék logójáról beszél a fél internet.

Nem elírás, úgy tűnik, az Activision szakít a klasszikus római sorszámozással, és a Call of Duty: Black Ops negyedik része Call of Duty: Black Ops IIII címmel kerül majd boltokba - legalábbis erre utal a játék logója, amely James Harden, a Houston Rockets játékosának baseballsapkáján bukkant fel a minap:

Kotaku forrásai szerint a logó valódi, így a játék dobozán is tiszteletét teszi, az még nem világos viszont, hogy az Activision írásban, a sajtóközleményeiben is megtartja-e a fura számozást. Arról pedig végképp nem tudunk semmit, hogy Hardennek mi köze van az új játékhoz.

További érdekesség, hogy a minap frissült a Call of Duty: Black Ops III. A játék teljesítményét javító frissítés egy kis új tartalmat is hozott magával, így amellett, hogy megkaptuk a Redwood pálya havas kiadását, még az Infected játékmód is átvándorolt 2015-ös epizódba. Ebben az egyik játékos fertőzöttként kezdi a játékot, és a célja természetesen az, hogy megfertőzze a többieket.

Fontos adalék, hogy valószínűleg nem pusztán arról van szó, hogy a Treyarch nettó jófejségből frissített egyet a több mint kétéves játékán, a csapat ugyanis előszeretettel teasel a korábbi fejlesztésein keresztül. A rajongók egyelőre keresik, hogy mi lehet a meglepetés ezúttal.

A Call of Duty: Black Ops 4/IV/IIII várhatóan április végén, vagy május elején mutatkozik be.

19.
19.
medson
#9: Én is erre gondoltam és egészen eddig a cikkig bele sem gondoltam hogy amúgy az előző részek római számokkal lettek volna jelölve :),meg amúgy is ilyenen fenn akadni.. . Azt mondjuk aláírom hogyha ezt így fojtatják később nehéz lesz megmondani hányadik részel is játszunk: CoD IIIIIIIII nál már azért számolgatni kell. Hacsak a következő részben nem húzzák át a IIII et követve a strigulázás elvét :)
18.
18.
Necreon
#13: Azért római szám, mert az órkori rómaiak használták. Mi az hogy itt-ott használják még így is, amikor időszámításunk szerint Krisztus előtt is a 4 az IV volt? Olyan nincs hogy így is használják még, ott is helytelenül használják maximum.
17.
17.
crytek
#16: Mint a Destiny 2 BATTLENET
16.
16.
ollie92
15.
15.
crytek
A legfontosabb nincs a hírben. NEM STEAMES lesz...
14.
14.
Kaslerka
...de ez a csávó... Mint egy horror film. :)
13.
13.
Kaslerka
Nem feltétlen szakít a római számokkal. A IIII félig-meddig helyes. Itt-ott még használják (óra stb.)
12.
12.
Beniciodeltoro
#9: Gondolják a kisdedek jobban felfogják a 4 vesszőcskét.
10.
10.
PaprikaJancsi
2030-ban: Call of Duty IIIIIIII
Jó lesz xD
9.
9.
xSHx
#7: És, ha nem Római szám akar lenni, hanem inkább strigulázás? Sztem belefér ez az alkotói szabadság kereteibe.
7.
7.
Sir Galád
Nem kell tovább keresni. Az a meglepetés, hogy nem ismerik a római számokat
6.
6.
shatterhand
#5: Mi a gond? Ott a bf marad vh. Itt a cod ww2.
5.
5.
dvs00
Újra visszatérünk erre az elbaszott szürreális szkifi-geciskedéshez mikor jön a második vh-s battlefield? Mi lesz így veled Cod bazmeg.
1.
1.
Beniciodeltoro
A hedkóter jó ötlet volt, remélem átemelik a Blekopszba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...