Júliusban új platformokat hódít meg a Crash-trilógia

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Beigazolódtak a korábbi híresztelések, néhány hónap múlva PC-n, Xbox One-on és Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. A jó hírt a tegnap esti Nintendo Direct szolgáltatta.

Régóta pletykálták már, hogy idén véget ér a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy PlayStation 4-exkluzivitása, a nagy hírt pedig a tegnap esti Nintendo Directben erősítették meg végül.

Eszerint a sorozat első három részét tartalmazó csomag július 10-én teszi tiszteletét PC-n, Xbox One-on és Nintendo Switch-en.

11.
11.
mjsilvester
Végre egy érteles mászkálós boxra...mekkora retro
10.
10.
Yonkou
#2 Igen. Maradjon csak ps-en mert jó dolog ha más nem játszhat vele, jó dolog a lassú pálya töltési idő amikor az egyedi gemeket szedi össze halál nélkül. Biztos van aki azon is végig megy elsőre, nekem nem ment, többet néztem a töltő képernyőt mint az adott pályát. Sarkítok persze de érthető a lényeg. Jó SSD-re telepítve más lesz a helyzet. Persze a gyorsaság relatív, nekem a 2x20 sec várakozási idő sok amikor egymás után többször el kell szenvedni rövid időközönként...
8.
8.
zsocc-nrg
Végre, Crash Bandicoot besüvít a Steam-re! :D Remélem a Spyro-remaster esetében is hasonlóképpen gondolkoznak, nem lenne semmi két ilyen kaliberű sorozatot PC-n viszontlátni
7.
7.
semike
Xbox Classicra megjelent anno ha jol emlexem ket resz is. Nagyon jo hir!!!!
6.
6.
PaprikaJancsi
#2: Ennél visszataszítóbb kommentet nehezen hányhattál volna ide :/
5.
5.
Gykrizsi
#2: Korrekt mentalitás, nehogy másnak is legyen esélye játszani vele, vegyen még gépet is ha játszani akar.
4.
4.
csiki_92
#2: Ennek a játéknak a kiadója az Activision, így őket nem igazán hiszem, hogy érdeklik a PS4 eladások.
3.
3.
user101
#1: Főleg annak tekintetében, hogy lassan nincs olyan játék amiből kétszer annyit adnának el, mint boxon, de ne zavarjon... :)))
2.
2.
Kochee
Valahogy Pc-n nem tudom elképzelni a Crash Bandicoot-ot, kipróbáltam emluátorral, de nem adta vissza az a hangulatott, mikor még tizenévesként a Tv előtt Ps1-en játszottam vele. Hűnek kellet volna maradnia, mint mikor anno kiadták Ps1 exclusive ként. Ennek is annak kellet volna maradnia, mert így Sony-nak több bevétel jőtt consol vásarlásból is. De hiába pénz beszél, több platform több pénz.
1.
1.
Blazkowicz
Várhatóan brutális eladásokat fog generálni, főleg xbox-on szerintem. PC-n azért lehetett tolni emulátorral, de aki boxos volt világ életében, annak kimaradt teljesen ez a szinte már kötelező klasszikus. Pótolja be mindenki, megéri! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...