Blogajánló: Mit vársz a következő generációtól?

Link másolása
A becslések szerint túl vagyunk már a jelen generációs konzolok életciklusának a felén, így nem kell sokat várni az új gépekre. És hogy mit várunk el tőlük? Többek között ez is téma volt a héten a blogszekcióban.

Érdekes témák voltak a héten a blogajánlóban: előkerültek következő generációs konzolok, valamint szó volt az új motoros játékról, a TT Isle of Manről is. Ezúttal is több blog született, mint amennyi befért volna az ajánlóba, így mindenképp nézzetek át a blogok aloldalára!

Íme, a kiemeltek:

Mit várok a következő konzolgenerációtól? - DaemonX elgondolkodtató témával állt elő, és PC-sként szemlézett azzal kapcsolatban, hogy mit vár a következő konzolgenerációtól. Feltétlenül olvassatok bele a kommentekbe is, született pár jó hozzászólás!

Isle of Man TT első benyomások - mvf410 rövid írásában a nemrég megjelent Kylotonn Racing Games által fejlesztett játékról osztotta meg első benyomásait. Kevés teszt van még a róla, így mindenképp nézz be, ha érdekel a cím!

Warhammer: Vermintide 2 - Necreon szokásához híven egy elég hosszú és igényes bemutatóval állt elő, ami ezúttal egy friss címről, a Warhammer: Vermitide 2-ről szól. Ha tetszett az első rész, bizonyára a második is fog érdekelni, így érdemes rálesni az írásra.

Ennyi lett volna a heti Blogajánló, jövő vasárnap újra várlak benneteket a legjobb írásokkal.

6.
6.
mvf410
Hú-ha, én is köszönöm és gratulálok mindenkinek. :) Egyébként azóta az egyik barátom is megvette és jó elszórakozunk vele nagyon. Zárt pályás motorversenyek után határozottan ajánlom. Az online rész viszont nagyon gyerekcipőben jár sajnos.
5.
5.
Necreon
#4: Mire gondolhatott a költő?
4.
4.
GAMEROD
Első körben a játékipart kéne rendbe szedni, nincsenek címek, amik vannak pedig emberöltőnként jelennek meg.
3.
3.
Necreon
Köszönet a kiemelésért.
1.
1.
Yanez
Ezek nem semmi és érdekes témájú írások/játékok. Gratulálok a bloggereknek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...