Remasterelik az első három Tomb Raidert

Mérsékelt renováláson esik át az első három Tomb Raider-játék, a remasterek alapját az eddig megjelent mobilos játékok jelentik. A jó hír az, hogy nem is kell értük külön fizetni.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
#12: A Tomb Raider 4 már egyáltalán nem volt "textúrázott". Menj neki PC-n FullHD-ben, ugyan úgy fog működni a kapcsolókeresés. Az akció ugyan olyan buta a modern játékokban, fedezékbe is automatikusan bújnak a karakterek. De tény, hogy nem a lövöldözésen volt a hangsúly önmagában, viszont odébb kellett ugrálni, semmi sem volt olyan egyszerű.

Szerintem a kicentizett ugrás is egy berögzültség. Nem volt mindig a legkönnyebb a platformerkedés, de nem egy nagy was ist das benyomni egy ugrás gombot a platform végén és utána nyomni egy kapaszkodó gombot.

Az idő megszépítést pedig megfordítanám. Szedj le egy TR4-t PC-re, tolj vele pár órát és megfogsz lepődni mennyire letisztultnak és újszerűnek hat a mai játékok után.
#11
#8: Nem a mobilos verzió, csak a textúrákat veszik át onnan. Az Anniversary pedig egy remake, a remasterek sohasem szóltak ennyinél többről.

#10
Az Underworld sohasem volt jó, de nem csoda, hiszen kerek 1 évet kaptak az elkészítésére. Egyébként nem kellett volna az automatikus kapaszkodás és a többi könnyítés... a klasszikus részek összetettebbek voltak, abba az irányba még ellehetett volna menni.
#10
YanezModerátor
#9: Az Underworld az egyetlen Tomb Raider, amit nem vittem végig, mivel számomra a játékmechanika fölött csúfosan eljárt az idő. Nagy szerencse, hogy időben újítottak rajta (TR 2013), amit a siker is alátámaszt, noha az Underworld pont, hogy gyengén teljesített a kopottsága miatt. Anno én is imádtam a régi részeket, és az Anniversaryt is nagy örömmel pörgettem ki, de mint minden más, én is haladtam a korral, és beláttam, hogy ma már nem biztos, hogy jól működne az, ami akkor igen. A God of Warral is ez a helyzet. Egyik kedvenc szériám, de ugyanaz a recept ennyi ideig nem vinné el a hátán a játékot, így az újítás ide is szükséges.
#9
Szuper.
Nemrég fejeztem be az Underworld-öt, továbbra is a legjobb Tomb Raider klasszikus ami tökéletesen élvezehető volt felújítás nélkül is.

Ezek az igazi Tomb Raider-ek, nem a gizda, nyafogó, vikanderes új részek....
#8
Manapság inkább az lepne meg, ha egy régi játék felújítása nem a mobil változat visszaportolását jelentené.

Az első résznek ott az Anniversary. Olyannak, sőt, így 10 évvel az után még olyanabbank kéne lennie egy tisztességes felújított változatnak.
#7
#6: Nagy kár ,hogy ez itt abbamaradt és nem lesz belőle teljes :(
#6
Én egy ilyennek örülnék nagyon.
#5
#2: Mennyi ilyen volt már.... remélem meg fogjuk élni bármelyik elkészültét
#3
A Burnout egy kicsit se érdekel :D
#2
#1: A Burnout Paradise Remaster még ennyit sem tud felmutatni... azért megpróbállak felvidítani.

A 2. részhez van egy hosszabb demo remake.
http://tombraider-dox.com/downloads/

A 3. részhez egy teljes változatos remake készül.
http://www.core-design.com/article80.html

A TR4-hez pedig készülőben van egy komolyabb remaster.
http://raidingtheglobe.com/more/tomb-raider-4-the-last-revelation-hd
#1
Pedig már kezdtem örülni!!.. erre csak a nagy semmi....ehh :-///