Hat percig mozog az Iron Harvest

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 12.
  • Videó
Link másolása
Holnap rajtol az Iron Harvest Kickstarter-kampánya, ennek apropóján pedig kiadós gameplay videót kaptunk a kétségkívül egyedi körítéssel operáló stratégiáról. Hat percig mozog a játék.

Az Iron Harvest története szerint az 1920-as években járunk, ám a lengyel Jakub Różalski által megálmodott dieselpunk világ előrébb tart technológiailag, mint ahogy az a törikönyvekből ismerős lehet: itt az emberiség hatalmas robotok mellett éli az életét, a gépek pedig a három frakció között dúló háborúból is kiveszik a részüket.

A fejlesztők a Company of Heroes és a Warcraft szellemiségében készítik az Iron Harvestet, ígéretük szerint az egyedi körítés, a klasszikus RTS-játékmenet és a modern technológiák ötvözése miatt fogjuk kedvelni a játékot. Az Iron Harvest PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, a Kickstarter-kampánya holnap veszi kezdetét.

2.
2.
almaspite
Hmm szerencsére jobban hasonlít a men of war-hoz mint a company of heroes-hez. Ellenben, mint ha men of war-os rendszert egy kicsit jobban átdolgozták volna. Szeretettel várjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...