Korai hozzáférésben a The Darwin Project

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 12.
  • Korai verzió
Link másolása
A kanadai vadonban játszódó tízfős battle royale-cím, a The Darwin Project korai hozzáférésű változata már elérhető a Steam Early Access kínálatában. A teljes játék valamikor nyár folyamán várható Xbox One-on is.

Megérkezett a Steamre a Scavengers Studios battle royale-játéka, a The Darwin Project. A PUBG-től eltérően itt a nyomolvasási képességünknek nagy haszna lesz, elvégre bármikor követhetjük a rivális játékosokat. Mondjuk nem nehéz feladat, hiszen a lábuk nyomot hagy a hóban. Mindig tudni fogjuk, hová menjünk.

Érdekesség még a rendező szerepe (lásd a fenti videót!): egy ember figyeli a játékot, utasításokat adhat a játékosoknak, de meg is zavarhatja őket. Bombákat dobhat le, gravitációs viharral zavarhatja meg a meccset, vagy egy helyre szoríthatja be a tíz játékost. A Mixeren vagy a Twitch-en szavazást indíthatunk a nézők körében, így befolyásolható a rendező munkája.

Ahogy az olvasható, egyediségből nincs hiány a The Darwin Projectben. Ha játszottál az alfa- vagy a bétaverzióval, nyáron ingyen megkapod a teljes játékot. Máskülönben 15 dolcsit kell leszurkolnod érte.

A bétateszt legizgalmasabb pillanatait összegzi az alábbi videó:

1.
1.
PaprikaJancsi
Hatalmas game, még csak streamet néztem róla, de valami elképesztő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...