Bámulatos platformer lesz a Planet Alpha

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az IO Interactive egykori alkalmazottja, Adrian Lazar már 2013 óta dolgozik saját játékán. Az oldalnézetes Planet Alpha egy furcsa idegen bolygón játszódik, ahol fejtörőket oldunk meg, lopakodunk és ugrálunk eleget.

A Planet Alpha a dán IO Interactive kiálló fejlesztőjének mellékprojektje, amin már 2013 óta dolgozik. Adrian Lazar korábban Kane and Lynch 2: Dog Daysen, a Hitman Absolutionön és a legutóbbi Hitmanen szorgoskodott, majd szólóban folytatta tovább.

Ahogy az első kedvcsinálókon jól látszik, az oldalnézetes platformer gyönyörű művészi stílussal bír, hősünkkel egy idegen bolygón ébredünk, ahol számos titokzatos növény és állat él. Látszólag minden túl nyugodt, de valami nem stimmel...

Ahogy felfedezzük a körülöttünk lévő világot, rádöbbenünk, hogy képesek vagyunk forgatni és irányítani a planétát - ez nagyon jól jön a platformrészek során. Emellett lopakodnunk is gyakran kell, illetve jó pár fejtörőt is abszolválhatunk.

Lazar már egy kis csapatot gyűjtött maga köré, és négy év fejlesztési idő után a Team 17 karolta fel a projektet. A megjelenés idén várható PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switch-en.

4.
4.
Tibi80
A képi világa tényleg lenyűgöző, de azért remélem lesz interakció is bőven, nem csak végigszaladsz/ugrálsz a pályákon..mert perpill puzzle elemeket nem mutstottr a trailer, de így elsőre nagyon megkapó az összhang..a zenei aláfestéről meg az Unravel jutott eszembe..na azt nagyon imádtam... :)
3.
3.
kastorhun
Tetszik, várom szeretettel.
1.
1.
zsocc-nrg
Ez tényleg csodaszép :O várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...