Előfizetéses szolgáltatás indul a Dota 2-höz

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 13.
  • Hír
Link másolása
A Valve bejelentette, hogy egy előfizetéses szolgáltatásra cseréli a Dota 2 Major-bajnokságokhoz kapcsolódó Battle Pass-rendszerét. Havi 4 dollárért extra jutalmakat és egy intelligens asszisztenst is kapnak a játékosok.

Hiába látta el a Battle Pass-rendszer különböző nyalánkságokkal a Dota 2 játékosait, a Valve szerint volt egy nagy hibája: a bérleteket csak alkalmi szinten, a MOBA nagyobb versenyeinek apropóján lehetett megvásárolni. A cégnél ezért úgy döntöttek, hogy elkészítik a Major-bajnokságokhoz kapcsolódó Battle Pass továbbfejlesztett alternatíváját, a Dota Plus nevű szolgáltatás már nincs időhöz kötve, bármikor befizethetünk rá. (A The International kapcsán továbbra is válthatunk ilyen bérletet.)

A Dota Plus előfizetőinek hősei minden egyes meccsel fejlődnek, a fejlődésért pedig különböző jutalmakra beváltható Reward Shardok járnak, ahogy az új Hero Chat Wheel is további válaszlehetőségekkel bővül. A játékosok ezenkívül extra kihívásokat teljesíthetnek a karaktereikkel, ezeknek három szintje elérhető, és jellemzően arra fókuszálnak, hogy mi megtanuljunk minél hatékonyabban játszani a hősünkkel. Heti három meccs teljesítéséért továbbá ezer Shard üti a markunkat.

Az előfizetők emellett egy intelligens asszisztens segítségét is élvezhetik. A Plus Assistant több millió meccs alapján ad valós idejű javaslatokat arra vonatkozóan, hogy milyen felszereléseket és képességeket használjunk, javasol nekünk hősöket, emellett taktikai tippeket és részletes analitikát biztosít. A heti Battle Cup is visszatér, ez a Dota Plus-előfizetők számára ingyenes.

A Dota Plus havi 4 dollárba kerül egyébként, de féléves előfizetés esetén 6, éves előfizetés esetén 12 százalék kedvezményt kapunk az előfizetési díjból.

1.
1.
PaprikaJancsi
Végre újra fejleszt a Valve!
!Halleluja!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...