Brit toplista: ezúttal is a Grand Theft Auto V győzött

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 14.
  • Toplista
Link másolása
Egy technikai hiba folytán csak kétnapos csúszással futott be a legfrissebb brit játékeladási toplista. Habár nem sokon múlt, ezúttal sem tudták megverni a Grand Theft Auto V-öt.

Tizenötödik alkalommal zsebelhette be a brit játékeladási toplista aranyérmét a Grand Theft Auto V. A játék az Egyesült Királyságban is óriási sikernek örvend, csak a dobozos példányokból hétmillió kópia talált gazdára, ráadásul a lendület nem is akar elfogyni: a múlt héten például 21 százalékkal jobb számokkal zárt a játék, mint az előzőn.

A második helyezettünk egy újonc lett, a TT Isle of Man: Ride on the Edge csak egy hajszálnyival maradt el a Rockstar játékától, míg a dobogó legalsó fokára a Bravo Team állhatott fel. Habár a lövölde nem győzte meg a kritikusokat, úgy tűnik, a PlayStation VR-tulajok nem tudtak neki ellenállni. Rajtuk kívül két újoncunk volt még, a Life is Strange: Before the Storm dobozos változata a tizennyolcadik, a Final Fantasy XV: Royal Edition a harmincegyedik helyen kezdett.

  1. Grand Theft Auto V
  2. TT Isle of Man: Ride on the Edge
  3. Bravo Team
  4. FIFA 18
  5. Call of Duty: WWII
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Super Mario Odyssey
  8. PlayerUnknown's Battlegrounds
  9. Monster Hunter World
  10. The Legend of Zelda: Breath of the World
  11. Rainbow Six: Siege
  12. Rocket League: Collector's Edition
  13. Fallout 4
  14. EA Sports UFC 3
  15. LEGO Worlds
  16. Forza Horizon 3
  17. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
  18. Life is Strange: Before the Storm
  19. Shadow of the Colossus
  20. Mario + Rabbids: Kingdom Battle
16.
16.
Thor Vath
Itt a bizonyíték a földönkívüli civilizációk létezésére. Valószínűleg egy brit üzleten keresztül áramoltatják a GTA V-öt a szomszédos naprendszerekbe, mert ezen a bolygón már vagy négy éve mindenkinek megvan. Kétszer.
15.
15.
Nothing
Valami egészen elképesztő amit ez a játék művel az eladási listákon...
13.
13.
GAMEROD
#10: Szerintem nem kell GTA6, ezt kéne bővíteni a többi helyszínnel meg egykét technikai fejlesztéssel nyilván valamennyi felárért. Mivel mindig az volt a GTA-kkal a probléma hogy a soron következő részekből hiányzott egy csomó minden amiket csipáztunk az előzőekben. Ebben a formában viszont nem állna ez a dolog fent, pluszban kapnánk egy jó nagy nyílt világú játékot és az online részhez is ez lenne a legjobb megoldás mert egy új számozott rész új online szolgáltatást is kívánna, így pedig maradhatna egyben. Hozzá lehetne csapni San Fierrót, Las Venturast kaszinókkal, amelyben online módban például lehetne gazdagodni vagy veszteni, Vice City is beleférne egy kis repülőút vagy esetleg vonat után. Ha nulláról kezdenek egy új számozott részt, akkor az megint kicsi lesz, és hiányoznak majd belőle a megszokott dolgok. Ha pedig ilyen bővíthető alap lenne szerintem rohadt jó dolog sülne ki belőle.
12.
12.
latis666
Nem az a lényeg hogy megunhatatlan legyen. Amellett hogy tele van tartalommal és grafikailag még mindig versenyképes nagyon jó áron van. Moddolható is. Jó vétel. Mindig van aki most ruház be. Jól csinálják.
11.
11.
shatterhand
Azert ez mar kur..a unalmas. Technikailag toppon van,de a tobbi nem egy "uristen megunhatatlan a jatek".
Baszki ott senki nem adja el?
10.
10.
dvs00
Remek, ez kell a népnek, egy ideig leshetjük a GTA VI-ot, még évekig jöhetnek a szarabbnál szarabb törésmodell nélküli autókkal tarkított "update-ek" bazmeg. Remélhetőleg az RDR2-t nem ennyire felületes profitorientált szar lesz, éveken át tartó újabb és újabb bőrlehúzásokkal.
9.
9.
RangerFox
Nem veszek addig játékot, amíg ez a játék ki nem kerül a top20-as listából
6.
6.
GAMEROD
Akárki akármit mond, még mindig a GTA a legjobb és legéletszerűbb játék, főleg ha az moddolva van, de már nem ártana valami tartalmat is hozzácsapni. Már csak ezekért is:
https://www.youtube.com/watch?v=R7OWVXgashE&t=

https://www.youtube.com/watch?v=1H7TIjn6R-Y&t=

1.
1.
Zoli0507
Ha 5èvvel szàmolunk akkor csak a dobozosbòl 116.000-120ezer db-ot vesznek havonta.

Èn èrtem, de nem èrtem. Szerintem szimplàn divat lett.
"Nincs GTÀàd?? -fùù bazdmeg de csicska vagy." XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...