Monster Hunter World - Dante is beköszön

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 14.
  • Hír
Link másolása
Tegnap óta kapható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Devil May Cry HD Collection, a Capcom pedig ennek apropóján bejelentette, hogy Dante cuccait is megszerezhetjük majd a Monster Hunter Worldben.

Újabb crossoverre készül a Capcom, ezúttal a Monster Hunter Worldöt mossák össze a Devil May Cry-sorozattal, az alkalom apropója pedig természetesen az, hogy tegnap óta PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megvásárolható a széria első három részét felvonultató Devil May Cry HD Collection.

Hogy pontosan mikor kerül sor a koprodukcióra, azt még nem tudjuk, a Capcom egyelőre annyit árult el, hogy az esemény indulásakor egy adott questet kell teljesítenünk ahhoz, hogy megszerezhessük Dante kardját, pisztolyait és köntösét. Kedvcsinálóként egy előzetest is kaptunk, ezt fent láthatjátok.

12.
12.
Zoli0507
#10: Rajtad kìvül mindenki èrti hogy csak viccelünk ezzel.
11.
11.
Dark_Temptation
amúgy meg nem esett le hogy egy van egy női változata? rofl..
10.
10.
Dark_Temptation
#8: ilyen faszságokat dumáltok te jó isten :D, Dante király, Kratos király, Aloy Király. ennyi. nincs értelme ilyenekről diskurálni....
6.
6.
KRAT0S
De jó lenne már egy új Devil May Cry !! :)
1.
1.
Blueberry
Ez a dante :/ nagyon jó játék a dmc,már a cím garantálja hogy jó játék lesz,de minek neki az a frizura? Mitől jobb ez mint a remake-ben?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...