PC-re is megjelenik a Skyrim VR

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Csak idő kérdése volt, hogy a Bethesda mikor jelenti be, hogy a Doom VFR és a Fallout 4 VR után PC-n is bemutatkozik a The Elder Scrolls V: Skyrim VR. A premierre a jövő hónapban kerül sor.

Április első hetében PC-re is elérhető lesz a The Elder Scrolls V: Skyrim VR-kiadása. A Bethesda bejelentése szerint a Steamen keresztül megvásárolható változat az alapjáték mellett tartalmazni fogja a korábban megjelent DLC-ket, azaz a csomagnak része lesz a Dawnguard, a Hearthfire és a Dragonborn kiegészítés is. A PC-s VR-változat szerencsére több szemüveget is támogat, így a HTC Vive, az Oculus Rift és a Windows Mixed Reality-headsetek tulajdonosai is bátran kosarukba tehetik majd.

A 60 dolláros csomag április 3-tól lesz megvásárolható.

7.
7.
Formula1fanatic
#6: Hegesztik azt gőzerővel régóta, de egy új motor is kerül alá, plusz a tech még nem érett meg arra amilyen fícsőrök lesznek a gameben. Kb 2020-ban jöhet ki, nagy szerencsével 2019 közepe vége, bár utóbbira kicsi az esély.
6.
6.
Machiavelli
Hát én jobban örülnék ha a következő TES címet heggesztenék. :D Bakker ez már vagy a 10-ik kiadása ugyan annak a játéknak ami 7-8 éves! Értem én hogy jó a Skyrim, de azért ez már sok egy kicsit....
4.
4.
kastorhun
Azt a mindenit, hú de meglepődtem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...