Multiplatform lesz a Super Bomberman R

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem sokáig marad Switch-exkluzív a Konami és Hexidrive játéka. Júniusban PC-re, Xbox One-ra és PS4-re költözik a Super Bomberman R, ráadásul minden platformon extra karaktereket kapnak a játékosok. Az xboxosok például Master Chiefet.

A Super Bomberman R eddig a Nintendo Switch-tulajok kiváltsága volt, de júniusban multiplatformmá válik az anyag. Minden verzió saját exkluzív karaktert kap, így a PC-sek a Portalból ismerős P-Bodynak, a PS4-esek Ratchetnek és Clanknek, míg az Xbox One-osok Master Chiefnek örülhetnek.

Ezenkívül ha előrendeled 40 dollárért a digitális játékot vagy a Shiny Editiont, nyolc Shiny Bomberman Brothers szettet kapsz, valamint a tiéd lesz az aranyszínű Vic Viper Bomber.

A játék sztorimódja 50 szintet tartalmaz, mindegyikük játszható egyedül, vagy kooperatív módban. A PC-sek június 13-án, a többi masina tulajdonosai június 14-én kapják meg a játékot.

4.
4.
GemForge
Bombát tojni tényleg király, Master Chieffel pedig zsírkirály lehet! Alig várom már! Úristen, még 90-et kell aludni!
3.
3.
zozo76hun
sztem maradhatott volna s switch-en nyugodtan. igy telefonon meg talan-talan, de el nem tudnam kepzelni hogy a 4K/HDR TV + XOX/PSPRO-comboval ilyen jatekkal jatszanak.

persze nyilvan van akinek ez bejon
2.
2.
KiB99
De jó:) imádtam a Bomberman (Dyna blaster) játékokat.
Lemmingből miért nem csinál senki valami hasonló "felújítást"??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...