Agony - ilyen géppel szállhatsz le a pokolba

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 16.
  • Gépigény
Link másolása
A Madmind Studio elárulta, milyen gép szükséges a hónap végén érkező Agony futtatásához. Már a végleges rendszerkövetelményekről van szó, ráadásul egészen barátiak, úgyhogy a többség simán átlépheti a pokol kapuját.

A megjelenés előtt két héttel a Madmind Studio még adós volt az Agony gépigényével - szerencsére ma pótolták az elmaradást a srácok. Egészen baráti követelményekkel van dolgunk, a beugróhoz elég egy Intel Core i3-as vagy egy AMD Phenom II X4-es proci, 8 GB RAM és egy öregecske GeForce GTX 660 vagy egy Radeon R9 280.

Persze ha az Ultra beállításokra és 60 fps-re vágysz, annak ára van, de a mai trendeknél egy fikarcnyit sem kér többet a horrorjáték.

Minimális rendszerkövetelmények (Low beállítás, 30 fps)

  • Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64-bites)
  • Processzor: Intel Core i3 @ 3,2 GHz / AMD Phenom II X4 955 @ 3,2 GHz vagy gyorsabb
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB) / Radeon R9 280
  • Merevlemez: 17 GB szabad hely
  • DirectX 11


Ajánlott rendszerkövetelmények (Ultra beállítás, 60 fps)

  • Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64-bites)
  • Processzor: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 1600 vagy gyorsabb
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB) / Radeon RX 580
  • DirectX 11


Az Agony március 30-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

30.
30.
Perseus84
Megint meg az offtopic konzol vs PC a jatekhoz meg az elso ket hozzaszollas van csak. Titeket mind bannonli kene az idiota ertelmetlen veszekedesetek miatt mert eztok gyerekes ami itt van
Visszaterve a gemhez nalam varos nagyon es remelem nem sz....k el.
24.
24.
Ra1D3n
#23: Hagyd rá. Teljesen fogyatékos, tök mindegy mit mondasz neki. Gamer365-ön is utálják és kinézik, és látom február óta itt is osztja a hülyeségeit...Sajnos nem kapott még szemrákot, hiába hangoztatja :\
19.
19.
Stranger
#18: Nem kell behozni az FPS témát, felőlem lelehet szarni az egészet, annyira engem sem érdekel, valaki pedig rá van izgulva a 144FPS-ére. Én csak közöltem a tényt, hogy pl. optimalizáció szinten milyen jók a PC-s játékok. Egyébként a Nioh is simán megy egy 10 éves procival.

"A lènyeg amit ezzel mondani akartam hogy kurvàra mindegy hogy pc vagy konzol."

Én is ezt akarom mondani, csak más téren. Használatban úgy játszol mint konzolon... a portok minőségével sincs semmi gond, amivel pedig gond van, az általában konzolon is szarakodik valamilyen módon. Érdekes módon én simán játszok 10-15 éves játékkal is PC-n, pár komment alapján folyamatosan kresselnie kéne a játéknak és grafikai bugok ezreit kellene látnom.

#17
Hát igen, pl. a GK is tele van a "gagyi PC-n játszani" kommenteiddel, aztán valaki ez alapján leszűri hogy milyen is ezen a platformon játszani... Ezért is írom ezredszer is be, hogy rögtön lássák tőlem elmagyarázva, hogy mi is a valóság PC-n.
18.
18.
Zoli0507
#13: Unravel ironizàlt a "pokoljàràssal" ha jòl èrtettem. Nem azt ìrta hogy pc-n szar jàtszani. (Gondolom olyanokra gondolt hogy a mentèseid elszàlhatnak, a windows bemondhatja az unalmast.. ellentètben a konzollal).
Te most kiragadtàl egy jàtèkot. De legyen, èn mondjuk ps4pron első vègigjàtszàsra 2bug-al talàlkoztam. Most "kènyszerből" jàtszom màsodjàra, jött azòta egy rahedli patch mègis több lett a bug mint megjelenès napjàn. 36-os szintű vagyok ès kb 6-7bug volt eddig. Igaz aprò szarok, jelentèktelenek...de bug.
Mùltkor olvastam egy hozzàszòlàst egy videò alatt hogy a sràc xbox one x-en jàtszik. Letöltötte a jàtèkot ès a textùràk rohadtul kèsőn töltenek be... nem tud vele mit csinàlni màr 3X törölte le ès tette ùjra. Màsoknàl meg xbox one x nincs semmifèle problèmàjuk... ki èrti ezt?

Lehet hogy egy 10èves i7-920 hozza az àtlag 60fps-t... csak az a "gond" hogy bő 6-7èvvel ezelőtt senkinek nem volt fingja ròla mi azaz fps. Ìgy azt se tudta se te se senki, hogy mikor jàtszik akkor hàny fps-el repeszt a jàtèka.
Fps vitàba amùgy sem szeretnèk bele menni mert..... nem tudom feltünik-e deeee a konzolosok àtlaga szarik az fps-re.

Ha egy konzolos Dark soul's-t egy pc-s mellè raksz akkor èg ès föld. Grafikàban (legalàbbis pron) ugyanaz mint pc-n. Viszont helyenkènt nagyon kemènyen be tud crash-ni. Fromsoftware "gyengèje".
Viszont ha pèldàul egy HZD pàr òràs jàtèkidő utàn àttèrsz egy Tomb raider.....vagy akàrmire ami beton 60fps ès azt mondod hogy fù mekkora a különbbsèg akkor èn megeszem a faszom.

A dishonored 2 a 4K-s patch mellett is tükörsimàn fut ès 2vègigjàtszàsom mellett egyetlenegy bug-al sem talàlkoztam.

A Nioh-t lehet jàtszani beton 60fps mellett, ès mèg bug sincs. A pc-s verziòban viszont akadnak problèmàk.

Ès mèg sorolhatnàm. A lènyeg amit ezzel mondani akartam hogy kurvàra mindegy hogy pc vagy konzol. Az optimalizàcion mùlik. Ha a vilàg eddigi leggyönyörűbb open world jàtèka (az egyik legkomolyabb HDR mellett ès igen skàlàzott 4K-ba) elfut beton 30fps-mellett ùgy hogy olyan effektekkel van tele főleg akciòban -amitől termèszetesnek vennè az ember ha bereccsen- de nem teszi.... nos akkor ebből következően alap lehetne hogy az összes multis cìm minimum iģy kène futnia. A fejlesztőkön mùlik nem a konzolon vagy pc-n.

Hogy pc-n mièrt bugosabbak arròl kèrdezd a videòsokat. Gondolom mert a nagytöbbsège ingyen kapja meg ezèrt kipròbàljàk màs platformokon is. A thevr pisti (pc buzi amùgy) is mondta hogy konzolon kevesebb a bug.

De ha èrdekel az Otherwold oldalàn vagy egy csatorna ahol egy jàtèkfejlesztő szokott lenni. "Phelan"-nem tudom jòl ìrtam-e a nevèt. Az egyik videòban elmagyaràzza mièrt sokkal nagyobb a hibaszàzalèk (bug) pc-n mint konzolokon.
13.
13.
Stranger
#10: A PC-s pokoljárás pedig konzol legend. Mitől "kevésbé bugos" egy AC Origins konzolon? PC-n egy 10 éves (!!!) i7-920 hozza az átlag 60 FPS-t. Az überbrutál szénnémarketingelt legerősebb, Xbox One X XBOX XYYXXX ONE TWO-n leugrál 20-30FPS közé a játék.
https://youtu.be/hm1NsxHKgVA?t=7m54s

#11
Laptop felhasználók, registry cleaner, tweak és takarító programokat használók, kalózkodók nyivákolása. Csecsemő kezébe sem adok semmit, de nem jelenti azt, hogy az adott dolog használhatatlan. Az ilyen menjen is konzolra.

#6
Unalmas ez a fajta elvakultság is. A valóság az, hogy a konzol és PC-s játékélmény ma már rendkívül közel került egymáshoz. Konzolon van lehetőség grafikai opciókat választani, PC-n pedig kb. minden plug & play-t lett szerencsére.
9.
9.
Firsttime
#7: Persze ez így szokott lenni. Ha nincs bevételük az egyetlen platformon amire kiadták, akkor felélik minden anyagi tartalékuk és vizen kenyéren élnek amíg átportolják konzolokra...
Pont fordítva szokott menni. Ha jól megy a szekér akkor kidobják máshova is.
7.
7.
crytek
#1: Majd ha nem fogy pvn kellően ugyís kiadják
4.
4.
Extol
Alig várom hogy magamévá tegyem az alvilágot
1.
1.
habo
Nem ugy volt hogy megjelenik ps meg boxra is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...