Battlefront II - változik a fejlődési rendszer

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 16.
  • Hír
Link másolása
Március 21-től átalakul a Star Wars: Battlefront II sokat szidott fejlődési rendszere. Az ingame kredit ugyan visszatér, de összességében valódi pénzért közvetlenül csak kozmetikai kiegészítőket vásárolhatunk.

Az Electronic Arts teljesen újratervezte a Star Wars: Battlefront II fejlődési rendszerét. A változások március 21-től lépnek életbe - a progresszió ezentúl lineáris lesz. Összességében a Star Cardokat, vagy bármely más, a játékmenetet befolyásoló elemeket csak a játék során szerezhetünk, valódi pénzért nem vásárolhatjuk meg őket.

A multi során a játékosok tapasztalati pontot gyűjthetnek osztályuk, karaktereik és hajóik számára. Ha elegendő XP összejött, kapunk egy Skill-pontot, amivel új Star Cardokat nyithatunk meg, vagy a meglévőket fejleszthetjük.

Ezentúl a ládákban (loot boxokban) nem találunk Star Cardokat, és közvetlenül nem vehetjük meg őket valódi pénzért sem. Ládákat csak a napi bejelentkezések után, a mérföldkövek elérésekor és a különféle kihívások teljesítése után kapjuk. A loot boxok ezentúl csak kozmetikai elemeket, emotikonokat és győzelmi pózokat dobnak, de semmi olyat nem, ami befolyásolná a játékmenetet.

Az eddig megszerzett Star Cardjainkat, fegyvereinket és hőseinket megtarthatjuk. Továbbá lehetőségünk lesz a megszerzett kreditekből és kristályokból új skineket vásárolni katonáink számára. Fontos változás, hogy ezeket az új gúnyákat nem véletlenszerűen dobja a program, hanem kézzel választhatjuk ki, hogy mit szeretnénk venni az ingame vagy prémium valutáinkból.

Remélhetőleg az új fejlődési rendszerrel elégedettek lesznek a játékosok.

26.
26.
Heldengeist
Fasza. Tehát akkor 400 óra, vagyis 10 munkahétnyi időt grindolásra fordítva fel lehet oldani, amit használni akarsz. Itt mutatkozik meg, hogy a játékot a lootboxos fejlődési rendszer köré tervezték, mert anélkül eszetlen sok időbbe telik egyről a kettőre jutni.

Amit elért az EA, az mindössze annyi, hogy megint följebb tolta az ingerküszöböt. Kíváncsi vagyok, mit fognak kitalálni, amiről majd elismerést kapnak, ha csak a pay-to-win szintig visszalépnek. Ezt a játékot még így sem szabad megvenni.
25.
25.
Dave567
#24: :D Az igen.... Te már biztosan tudod... :D
BUGFIELD ELŐREEEE!!!
20.
20.
ollie92
Maga a játék kurva jó MP élmény még a lootbox hiszti ellenére is. Nagyon sok a buta aki felült a negatív hypera, holott ki se próbálták. Ezzel a változással már teljesen korrekt lesz és ajánlott mindenkinek, mivel a season 2 eléggé késik, várható egy elég combos tartalom ami mind ingyenes.
19.
19.
LexerTheFirst
#16: Neked megoldás lehet a PS Now, hogyha egyszer oda is átszivárognak az exek. Néhány már most is van, ha gondolod nézz rá.
18.
18.
zozo76hun
#16: ilyen megosztasos dolog ps-nel is van asszem
17.
17.
#15: Hát az biztos, hogy az első években a Sony sehol nem volt, de azért szépen felzárkózott a generáció végére.
16.
16.
adamsfamily
#15: Nekem Xbox one-om van,de megmondom őszintén,hogy sokszor irigykedem a ps tulajokra,mert eléggé elhanyagolta a microsoft az exkluzív címeket.Van egy pár,de nem annyi,mint ps-en.az egyetlen jó dolog a home-olás.
13.
13.
Krekk
Mire felveszik az Ea Access kinalataba (szerintem iden osszel, legkesobb jovo ravasszal) mar nagyon is fogyaszthato lesz
11.
11.
#9: Engem nem zavar, csak ezzel maguknak mondanak ellent.
9.
9.
CastielFear
#8: Annyira egyetértek veled...teljesen ki ábrándít mikor a klónoknál Luk meg Rey van!!!
3.
3.
#1: Nehogymár... :D Azért, mert fél év után úgy néz ki a rendszer, ahogy megjelenéskor kellett volna? Már nézzük is el nekik az eredeti undorító, arcátlan és fogyasztóellenes praktikáikat, és boruljunk térdre előttük?

Most került végre olyan állapotba a játék, hogy már érdemes megvenni, de egyszerűen nem szabad. Én nem is fogom. Persze egyetlen kiesett vásárló lószart nem ér, ezért senki másnak sem kéne, aki eddig nem tette meg. Hadd tanuljanak belőle.

Szerencsére most elbaszták annyira, hogy kijusson gamer körökből, ezért meghúzták magukat, de ne felejtsük már el mit műveltek, ne ússzák meg ennyivel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...