Felújítják a Call of Duty: Modern Warfare 2-t is?

Az IGN találata szerint a Call of Duty 4: Modern Warfare-hez hasonlóan az Activison a Call of Duty: Modern Warfare 2 remaster-változatát is tervbe vette. Legalábbis az Amazon webáruház adatlapja erre utal.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#26
#12: A ww2 madnem cod 2 újrakeverve.Nem is kell jobb.Az új Duty szerintem nagyon király lett.Az eddigi legjobb rész.Lövésélményben verhetetlen.
#25
Elég gáz,hogy pár euro nektek olyan nagy kiadás egy ilyen fasza játékért.Szerintem egy jelképes összeg amíg kérnek érte.
#24
Ha az uj nem is, ez johetne switchre, nagyon szerettem anno ezt a reszt es meg jol is futna a kis gepen, levaltana a doomot nalam, mint fo multi jatekot a gepen.
#23
#21: Jó duma ez a lehúzás.. csak kár hogy nincs ilyenről szól. Megvszed megvszed nem nem. Egy db ember nem kényszerít rá , nem kőtelező.
#22
Törölt felhasználó
#21: Az előző sem 10 évesen jött, de amúgy sincs ilyen szabály.
#21
Ennek nem jövőre kéne jönnie? Nem akkor lenne 10 éves? Vagy ez már nem is számít,minél hamarabb húzzuk le a gamereket?
#19
#12: Azt konkrétan újra kéne építeni, és még akkor sem hozná a régi feelinget.
#16
Kizart hogy kulon jojjon. Plane 20€ nyomott aron.
#15
#13: Nem lesz falon ugralas. De jelen vagy kozeljovoben fog jatszodni.
#14
#13: Nem hiszem, szerintem azért is jön hamarabb.
#13
Szuper jó hír!
Tartok tőle, hogy ha igaz is lesz, akkor is csak bundle-ben lehet majd értelmes áron megvenni az új Black Ops 4-el, mint az MW1 felújítottat az IW-el.

Remélem ez nem azt jelentené, hogy már előre látják a BO4-hez kell valami normális játék is, amitől a core CoD játékosok is beruhaznának rá?

Jön a falon ugrálós, futurisztikus BO4?
#12
Cod 2 is jöhetne végre újrakeverve!!!!!
#11
#8: Ízlések és pofonok. Nálam single terén az MW2 volt az etalon. Az MW3 ezután már nem volt nagy eresztés. Ott már a sztori sem volt az igazi, pedig Makarov el lett kapva. Azt hiszem ekkor volt a nagy balhé, amikor leléptek Zapelláék a csapattól, és szerintem ez valamennyire meg is látszik a sztorin, a multin meg nem igazán, mert azt az MW2-vel sínre rakták rendesen.
#10
Gatyamadzag,tökéletesen igazad van!
#9
Törölt felhasználó
#6: Nem azzal van a baj, hogy "meg kell venni", hanem hogy az ebbe ölt pénz és idő mehetne inkább az új részbe, ne adj' isten valami másra. Persze ha külső csapat végzi, ez nyilván nem gond. (Meg kétlem hogy Kotickék háza táján pénzhiány lenne.) Számomra a mentalitás idegesítő.
#7
Nem a grafikától lesz jó egy játék, bár nyilván lesz aki megveszi. Mondjuk szerintem az előző rosszabbul nézet ki felújítva.