GC 2018: A nagy kiadók ezúttal sem maradnak távol

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 17.
  • Rendezvény
Link másolása
Bár még az E3 is előttünk áll, a Gamescom szervezői természetesen már az idei kölni kiállításon dolgoznak. A legújabb sajtólevél szerint az igazán nagy kiadók szerencsére ezúttal sem maradnak távol.

Hamarosan beindul a játékkiállítások idei szezonja, hiszen jövő héten Game Developers Conference, és vészesen közeledik a június, a Los Angeles-i E3 hónapja, hogy aztán a nagyobb bejelentéseket követően augusztusban a világ legnagyobb kiállításán, a kölni Gamescomon is megcsodáljuk a friss leleplezéseket, őszi megjelenéseket.

Egyelőre úgy tűnik, a rendezvényre kilátogató sajtó munkatársainak és a rajongóknak nem kell nélkülözniük a legnagyobbakat, a szervezők ugyanis megerősítették, hogy a tíz százalékkal megnövelt kiállítási helyszínen a következő kiadók és hardvergyártók már biztosan ott lesznek: Astragon Entertainment, Bandai Namco, Bethesda Softworks, CD Projekt, Deep Silver (Koch Media), Electronic Arts, Epic Games, Kalypso Media, Konami, Microsoft, Ubisoft, Square Enix, Techland, THQ Nordic, Wargaming, Warner Bros. Entertainment, valamint az Asus Computer, az Alternate, a Caseking, a DXRacer Marketing Europe, a Medion, a Razer, a Roccat, a Trust Gaming, a Gigabyte Technologie, az Omen, illetve a Zeus Hardware is képviselteti magát.

Reméljük, a Sony és a Nintendo is csatlakozik majd!

Az idei Gamescom augusztus 21-én kezdődik és augusztus 25-én zárul.

2.
2.
Necreon
Astragon - Buszvezetés közben horgászó és mobiljátékon vonatszimulátorozó sofőr szimulátor 2019.

Bandai Namco - addig húzták a Tekken X Street Fighter-t amíg a leghaloványabb érdeklődésem sincs iránta. Viszont beálltak már pár meglepő project mögé (Project Cars, Dark Souls -ok PC-n pl.) remélem valami meglepőt kapunk tőlük, nem csak DS remaster és Code Vein villogás amit kb. azzal akarnak eladni hogy "olyan mint a dées!". Persze, Lords of the Fallen is "olyan", aztán olyan hogy inkább feledném hogy 3 dollárt adtam érte.

Bethesda - a Skyrim most már fut a Fallout 4-ben, pipboy-on, 30$ (+50$ ha pipboy-al akarnál VR-ozni).

CD Project - Cyberpunk 20...valamennyi, ideje lenne valamit látni belőle. Az hogy Geralt bekerült a Soul Calibur-ba, nem bejelentés, röhej. Remélem nem csak ennyi lesz plusz GWENT promo.

Deep Silver - Saints Row 5, plz!

EA - Bejelentjük a legújabb mismásoló, borzasztó buta játékunkat, teleszórjuk buzzwordökkel a marketingjét, aztán ha kiadtál rá 60 dollárt hagyunk játszani 5-10 órát, aztán szépen csepegtetjük a limitációkat, a visszafogást, hogy költs rá még 100$-t hogy ne érezd úgy az idődet pazarlod. Köszi de én passzolom.

Epic Games - CliffyB nélkül az Unreal Engine licencpénzből élünk.

Kalypso Media - Tropcio 7 (nem baj hogy nem volt 6, ez olyan hihetetlen megagigabrutál lesz hogy átugorja a 6.-at). Még mindig ugyanaz lesz mint a Tropico 3, csak megint találtak egy új módot hogy átrendezzék az UI-t.

Konami - Metal Gear szexbaba, a nemi szerv a season pass-ben lesz.

Microsoft - új hardware amit 300 ember vesz meg világszerte, pár évig még próbálják nyomni hátha átütő siker lesz, aztán feladják a támogatást. 600.000$ dollár darabja, elképzeléseik szerint minden háztartásban lesz egy éven belül. Hoznak majd egy PUBG-Fortnite klónt, valami "üvölteni tudsz?" képzettségű kommentátort egy megrendezett meccshez és közben kétségbeesetten keresnek egy arcrándulást a közönség soraiban. State of Decay 2 tuti lesz, az várós, ha maradnak a túlélős otthonépítős fókuszon a coop agyba főbe nyomatása helyett, ami hát, nem valószínű, de a prezentáció és a singleplayer élmény még eltérhet jelentősen is akár, szóval várós. 1-2 cuki nagyonfüggetlen, de olyan független hogy függetlenebbnél is függetlenebb platformjáték esetleg, ONLY ON EKSZBOKSZ VÁN ESZ

Ubisoft - Villan a Crew 2 és a Division 2. Ha utóbbiban annyi az előrelépés mint a Crew 2-ben (konkrétan csont ugyanaz a világ az utolsó bokorig, utcáig, egy grafikai patch az egész, meg egy reset gomb a progression-ödön hogy újra vegyél season pass-t meg miegyebet, és ofc. lootbox is van már), akkor messzire kerülöm. A Diviosn 2-höz még azért fűzök némi reményt, előrelépést várok a singleplayer terén hogy akit a mókoskerék része hidegen hagy, de a játék témája érdekel, nekünk több jusson mint gyűjthető telefonhívások.

Square Enix - Ide már talán érdemesebb figyelni. Mindenképp jön az új Lara trilógia záróakkordja, és egy új Hitman évadot is szívesen fogadnék - még ha az előzőt messze nem is fejeztem be - illetve a Deus Ex: Mankind Divided -nek annyira híresen semmitmondó cliffhanger befejezése van (nem ismerem) hogy ott is hagytam, pláne amikor szembesültem vele hogy Praxisokat (= skill pont) már itt is lehet venni. Azt hiszem van miért vezekelniük, de a Human Revolution-t imádtam, jó lenne a tudat hogy kap egy rendes folytatást az MD, talán újrakezdeném és be is fejezném. Illetve egy komplett Legacy of Kain remaster pakkért imádkozom titokban (Soul Reaver 1-2, Blood Omen 1-2, Defiance).

Techland - Dying Light Final Remastered HD Ultra Enhanced Anniversary Edition bejelentés.

THQ Nordic - Darksider 3 szerintem kint lesz, de őszintén szólva a Darksiders 2 után inkább rá se nézek. Háromszor vettem meg azt a játékot különféle platformokra (PC és PS4), egyiken se képes tonnányi bug és crash nélkül futni. Megnéztem a befejezést YouTube-on, érdektelen, semmi unalmas fos. Az első jó volt, a folytatás óriási hibát követett el azzal hogy nem azt folytatta. Azóta eltelt 6 év, engem biztos nem érdekel a folytatása, annyira nem izgat hogy mi lesz War-al. Viszont az eredeti THQ csőd után itt a lehetőség valami újjal és izgalmassal előrukkolni, szóval e téren még meglepetés is érhet.

Wargaming - NA JÁTSZOL MÁR A WORLD OF TANKSSAL?! -MS hátszállel be lesz mutatva hogy ONLY ON, EXLUSIVELY ON, BUT ONLY EXCLUSIVELY ON, Xbox One S!

Warner Bros - Nagy vágyam hogy az Arkham csapat előrukkoljon egy Superman játékkal, amúgy egy Mortal Kombat XI borítékolható így hogy mostanság érkezik az Injustice 2 valószínűleg utolsó tartalmi frissítése és mindenegybenedition-je. A pocsék PC port mobiljáték stúdiónak olcsón kiszervezve, és botrányt szőnyeg alá seprés borítékolható.

Ez így idei E3/GamesCom felhozatal lesz. Havi fizetésem rátenném.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...