Ilyen lesz a Shroud of the Avatar világa

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 18.
  • Videó
Link másolása
Ne felejtsük el, hogy a hónap végén érkezik Richard Garriott új szerepjátéka. Az Ultima-sorozat atyja egy igazi régivonalas anyagot készített vonzó világgal és kooperatív lehetőségekkel. Mindkettőről szó lesz az új előzetesekben.

A Shroud of the Avatar: Forsaken lényegében az Ultima szellemi utódjának is felfogható. Esetünkben a megállapítás nagyon is helytálló, tekintettel arra, hogy a klasszikus RPG-sorozat atyja, Richard Garriott bábáskodik felette a Portalarium Games színeiben.

Az első trailer a játék világát mutatja be:

A gazdag lore-ral és lehetőségekkel felvértezett szerepjátékkal háromféleképpen nyomulhatunk: offline single-ben egy DRM-mentes kliens segítségével, kooperatív módban, vagy MMO-szerű lehetőséggel, ahol találkozhatunk és harcolhatunk is a többi játékossal.

A sztoriba besegített Tracy Hickmann, a Dragonlance-regények szerzője is. Ha az anyag sikerese lesz, más platformokra is ellátogathat, de a március 27-i premier csak a PC-s változatra érvényes.

Végül a kooperatív lehetőségeket ecsetelő videót is érdemes megnézni:

2.
2.
Gaboo77
Hát grafikailag nem egy csoda... Ennyit kb. 8 éve is megugrottak az Xbox 360-as játékok, de az élmény ettől még persze lehet jó.
1.
1.
kastorhun
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...